Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Cookies z Cesta Karamelového

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Cesto Karamelové
220 g vajcia/váha po rozbití
230 g margarín/maslo/ZelaDelikates
100 g Arabesque Noir 58%

Technologický postup

Miešajte všetky hore uvedené suroviny pri pomalých otáčkach pomocou lopatky cca 5 min. Na konci pridáme nasekanú čokoládu Arabesque Noir 58 %.
Hmotu dávkujeme na plech vystlaný pečným papierom malou zmrzlinovou naberačkou.
Pečieme pri cca 170°C cca 10min. v závislosti od typu pece a navážky.

Cookies nepečte dlho - dôjdu totiž po vybratí z pece na plechu. Inak by boli tvrdé.

Dodatočné informácie

pre 80 ks á 18 g.

Cookies z Cesta Karamelového