Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Špaldovo-mrkvové muffiny z Cesta špaldového s orechmi

Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Cesto špaldové s orechmi
280 g vajcia/váha po rozbití
200 g rastlinný olej
220 g strúhaná mrkva
Dozdobenie: 250 g KEN Lactea 35% nesladená/Rosette
55 g Zeesan Neutral
55 g voda
Dekorácia: Arabesque Noir ozdoby 50 g + Lieskovo-orieškový krokant 20 g

Technologický postup

Suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky po dobu 5 minút pri stredných otáčkach - na konci dobre zapracujeme do cesta nastrúhanú mrkvu.

Dávkujeme do 12 muffin - trays ( väčších) alebo tulip formičiek.

Pečieme pri 170°C cca 40 minút.

Po vychladení dozdobíme: Zeesan Neutral zmiešame s vodou a pridáme do polovyšľahanej nesladenej smotany KEN Lactea 35% alebo Rosette. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Dozdobíme s dekoráciami vyrobenými z Arabesque Noir 58% - pravej belgickej čokolády /alebo SMET dekoráciami z našej ponuky a posypeme chrumkavých lieskovo-orieškovým krokantom.

Dodatočné informácie

Pre 12 ks á 110 g.

Špaldovo-mrkvové muffiny