Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr
Šľahané a trené hmoty patria k základnej výbave každej cukrárky a domácnosti. Z našich kvalitných zmesí si určite vyberiete a budete spokojný. Z piškótových ciest Piškóta 100 svetlá a Biskuit Instant, z ktorých jednoducho prídavkom celých vajíčok a vody pripravíte skvelé nadýchané korpusy a pláty, alebo úžasnú zmes Jung Basis Rühr ako od babičky - pre Vaše šťavnaté koláče, bábovky, rezy, muffiny a pod.
Biskuit Instant - základná receptúra na korpus a pláty
Biskuit Instant Vám zabezpečí rýchle a bezpečné spracovanie piškótovej hmoty, optimálne vlastnosti upečeného korpusu s jemnou chuťou a vôňou, jemnou pórovitosťou korpusov. Zaručí Vám dlhšiu trvanlivosť výrobkov. Ideálne aj pre bábovky.
Muffiny s Jung Basis Rühr
Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.
Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr
Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).
Základná receptúra na piškótovú tortu a pláty
Zmes na prípravu piškótovej hmoty svetlá. Moderný spôsob prípravy piškótovej hmoty, efektívnejšia práca s hmotou, ktorá je stabilná a umožňuje prípravu väčšieho objemu hmoty naraz. Stačí pridať celé vajcia a vodu a našľahať. Dlhá trvanlivosť hotových korpusov.
Mango torta
Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.
Dunajské vlny
Tento zákusok je určite klasikou nielen počas letného obdobia. Nesmie chýbať na žiadnej záhradnej párty, grilovačke ako klasický šťavnatý zákusok. Plnosť šťavnatých višní zaručí Frutiful Višňa a cesto ako od babičky získate použitím Jung Basis Rühr. Proste neodolateľné a navyše skvele dozdobené so smotanou a velvet sprejom posunie túto klasiku na vyššiu úroveň.
Red Velvet roláda
Moderné prevedenie rolády vo farbe a chuti Red Velvet sa skvelé hodí na obdobie leta. Malinovo-smotanová náplň každému evokuje skvelé ovocné leto a posedenie v záhrade s priateľmi sa tak stane dokonalým. Roládu môžeme navyše skvele doplniť moderným dozdobením napr. s velvet sprejom.
Klasické punčové rezy s Piškótovu 100 svetlou
Chutné a klasické punčové rezy.
Punčovo-pomarančové rezy
Chuť, vôňa aj vzhľad 100% lákavý. Skvelé, šťavnaté punčové rezy s jedinečnou citrusovou chuťou rozvaru a dokonca s menším obsahom cukru. Chutné zloženie vďaka použitým ovocným náplniam do rozvaru - Fruitful Citrónový krém a Pomaranč. Namiesto džemu skvele doplnená chuť s Fruitful Pomaranč. Jedinečný vzhľad a farba fondánu, ktorá ešte viac zatraktívni tento skvelý zákusok.
Kokosovo-višňová roláda
Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.
Karamelové dobošky
Ikonický zákusok chutne a inak. Dobošové rezy s typickou kakaovou chuťou sú výrazne tradičné, ale možno pre niekoho málo sladké, a niektorým zákazníkom už dnes v tejto podobe nemusia chutiť. Prepojením kakaa a karamelu dostaneme vyváženú kombináciu a atraktívnejší vzhľad. Krémovú konzistenciu náplne dosiahnete vďaka skvelej Zela Delikates v spojení s Prestou Cream alebo Satinou Toffee.
Citrónové nanuky s kardamónom
Pečené nanuky na paličke z piškótového korpusu, plnené s Fruitful Citrónový krém so štipkou mletého kardamónu a poliate cukrárskou polevou -jemne dozdobenou bielou čokoládou.