Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Bábovka z Jung Basis Rühr

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Jung Basis Rühr
580 g vajcia/váha po rozbití
460 g rastlinný olej
Dozdobenie po upečení: 30 g práškový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky vystriekané s Carlex Spray.

Pečieme pri 170°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po vypečení posypeme práškovým cukrom.

TIP: Časť cesta môžeme prifarbiť kakaom a vyrobiť mramorovú bábovku.

Dodatočné informácie

Pre 5 ks báboviek á 300 g.

Bábovka z Jung Basis Rühr