Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

 Cappuccino torta s Jung Basis Rühr

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali silnú káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Ken Presto alebo Rosette a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 360 g Jung Basis Rühr
120 g vajcia/váha po rozbití
120 g rastlinný olej
120 g kyslá smotana
40 ml silnývývar z kávy
Náplň: 400 g Rosette/Ken Presto smotana

Technologický postup

Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. lopatkou. Po vymiešaní rozdelíme cesto do 3 ráfkov o priemere 24 cm.

Pečieme pri 165-170°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Upečené pláty striedavo natierame vyšľahanou šľahačkou. Celú tortu obtrieme šľahačkou a na povrchu urobíme ozdobné vlny. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

Pre 12 ks á 75 g.

Cappuccino torta