Cappuccino torta s Jung Basis Rühr
Cappuccino torta s Jung Basis Rühr
V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali silnú káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Ken Presto alebo Rosette a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 360 | g | Jung Basis Rühr |
120 | g | vajcia/váha po rozbití | |
120 | g | rastlinný olej | |
120 | g | kyslá smotana | |
40 | ml | silnývývar z kávy | |
Náplň: | 400 | g | Rosette/Ken Presto smotana |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. lopatkou. Po vymiešaní rozdelíme cesto do 3 ráfkov o priemere 24 cm.
Pečieme pri 165-170°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Upečené pláty striedavo natierame vyšľahanou šľahačkou. Celú tortu obtrieme šľahačkou a na povrchu urobíme ozdobné vlny. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
Pre 12 ks á 75 g.