Čučoriedkový koláč ako od babičky
Čučoriedkový koláč ako od babičky
Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1440 | g | Jung Basis Rühr |
840 | g | vajcia/váha po rozbití | |
720 | g | rastlinný olej | |
Náplň: | 800 | g | Fruitful Čučoriedka |
Dozdobenie: verzia 1 | 500 | g | Zela Delikates |
1000 | g | hotový vanilkový puding | |
Dozdobenie: verzia 2 | 500 | g | Rap Speciál - krém za studena |
1000 | g | studená voda |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame pomocou lopatky pri stredných otáčkach počas cca 3 minút.
Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pruhoch nastriekame Frutafill čučoriedka.
Pečieme pri 170 - 180°C cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.
Po upečení ľubovoľne dozdobíme - napr. pudingovým vanilkovým krémom alebo chutným vanilkovým krémom za studena Rap Speciál, šľahačkou s čerstvým ovocím a pod.
Dodatočné informácie
Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.