Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Čučoriedkový koláč ako od babičky

Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1440 g Jung Basis Rühr
840 g vajcia/váha po rozbití
720 g rastlinný olej
Náplň: 800 g Fruitful Čučoriedka
Dozdobenie: verzia 1 500 g Zela Delikates
1000 g hotový vanilkový puding
Dozdobenie: verzia 2 500 g Rap Speciál - krém za studena
1000 g studená voda

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame pomocou lopatky pri stredných otáčkach počas cca 3 minút.

Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pruhoch nastriekame Frutafill čučoriedka.

Pečieme pri 170 - 180°C cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.

Po upečení ľubovoľne dozdobíme - napr. pudingovým vanilkovým krémom alebo chutným vanilkovým krémom za studena Rap Speciál, šľahačkou s čerstvým ovocím a pod.

Dodatočné informácie

Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.

Čučoriedkový koláč ako od babičky