Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Cupcakes s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté cupcakes s Jung Basis Rühr - dozdobené chutnou vanilkovou náplňou a dekoráciou pre každú príležitosť a oslavu.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 190 g Jung Basis Rühr
110 g Tekutá vaječná melanž
100 g rastlinný olej
Dozdobenie: vanilková náplň 60 g Rap Špeciál /Bolero Instant
100 g voda studená
140 g Zela Delikates
Dozdobenie: kakaová náplň
120 g Bolero Instant
50 g voda studená
100 g Zela Delikates

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach počas cca 4 minút. Hmotu dávkujeme do muffin-traysov/papierových košíčkov a pečieme pri teplote 170°C počas cca 25-30 minút (podľa typu pece a navážky).

Rap Špeciál s vodou zmiešame a do hotovej náplne za studena pridáme zmäknutý Zela Delikates a vyšľaháme. Podľa potreby zafarbíme potravinárskym farbivom a ozdobíme cupcakes podľa želania.

Bolero Instant kakaový krém: Bolero Instant si vyšľaháme s vodou. Necháme postáť 10 minút. Medzitým si vyšľaháme zmäknutý Zela Delikates a postupne do neho pridáme hotový krém Bolero Instant a došľaháme do homogénnej hmoty.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks á 70 g.

Cupcakes s Jung Basis Rühr