Cupcakes s Jung Basis Rühr
Cupcakes s Jung Basis Rühr
Chutné a šťavnaté cupcakes s Jung Basis Rühr - dozdobené chutnou vanilkovou náplňou a dekoráciou pre každú príležitosť a oslavu.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 190 | g | Jung Basis Rühr |
110 | g | Tekutá vaječná melanž | |
100 | g | rastlinný olej | |
Dozdobenie: vanilková náplň | 60 | g | Rap Špeciál /Bolero Instant |
100 | g | voda studená | |
140 | g | Zela Delikates | |
Dozdobenie: kakaová náplň | |||
120 | g | Bolero Instant | |
50 | g | voda studená | |
100 | g | Zela Delikates |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach počas cca 4 minút. Hmotu dávkujeme do muffin-traysov/papierových košíčkov a pečieme pri teplote 170°C počas cca 25-30 minút (podľa typu pece a navážky).
Rap Špeciál s vodou zmiešame a do hotovej náplne za studena pridáme zmäknutý Zela Delikates a vyšľaháme. Podľa potreby zafarbíme potravinárskym farbivom a ozdobíme cupcakes podľa želania.
Bolero Instant kakaový krém: Bolero Instant si vyšľaháme s vodou. Necháme postáť 10 minút. Medzitým si vyšľaháme zmäknutý Zela Delikates a postupne do neho pridáme hotový krém Bolero Instant a došľaháme do homogénnej hmoty.
Dodatočné informácie
Pre 10 ks á 70 g.