Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Kokosový koláč s mangom/ananásom

Leto je tu a prázdninová pohoda so slniečkom tiež. Čo tak si upiecť skvelý kokosový koláč napr. s mangom alebo ananásom. Skvelá letná kombinácia na osvieženie rodinných rezov/koláčika.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1270 g Jung Basis Rühr
800 g vajcia/váha po rozbití
270 g Kokosová náplň
530 g rastlinný olej
130 g voda
Náplň: vertia 1 800 g Fruitful Mango
Náplň: verzia 2 1000 g ananás - kompót
Dozdobenie: 100 g Paletta Spray Neutral
100 g strúhaný kokos

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame lopatkou pri pomalých otáčkach počas cca 5 minút.

Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pásikoch dávkujeme Fruitful Mango alebo rovnomerne

dávkujeme odkvapkané ananásové kúsky z kompótu.

Pečieme pri 170 - 180°C počas cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.

Po upečení potrieme nahriatou Paletta Spray Neutral a posypeme strúhaným kokosom.

Dodatočné informácie

Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.

Kokosový koláč s ananásom