Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1200 g Jung Basis Rühr
700 g vajcia/váha po rozbití
750 g rastlinný olej

Technologický postup

Všetky suroviny zmiešame počas 2 - 3 minút. Dávkujeme do muffin formičiek 60 g navážka(po upečení 50 g).

Pečieme pri 190 -200°C cca 20 minút v závislosti od typu pece.

Muffiny s Jung Basis Rühr