Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Red Velvet cake s Jung Basis Rühr

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 300 g Jung Basis Rühr
100 g vajcia/váha po rozbití
100 g rastlinný olej
100 g cmar/kyslá smotana
40 ml silný vývar z kávy
6 g kakaový prášok Arabesque
4 g červená farba napr. Wilton
Krém: 250 g čerstvý tvaroh/mascarpone
130 g maslo/Zela Delikates
65 g práškový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame pri pomalých otáčkach za pomoci lopatky počas cca 5 minút.

Hmotu dávkujeme do okrúhlej formy o priemere 18 cm. pečieme pri 170-180°C po dobu cca 35-45 minút.

Krém: Všetky suroviny šľaháme metličkou pri najvyššej rýchlosti do hladka.

Hotový tortový korpus prekrojíme na 3 časti a potrieme tvarohovou/mascarpone náplňou. Povrch a boky potrieme zvyšnou tvarohovou/mascarpone

náplňou. Ľubovoľne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 1 tortu á 1000 g.

Red Velvet cake