Red Velvet cake s Jung Basis Rühr
Red Velvet cake s Jung Basis Rühr
Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 300 | g | Jung Basis Rühr |
100 | g | vajcia/váha po rozbití | |
100 | g | rastlinný olej | |
100 | g | cmar/kyslá smotana | |
40 | ml | silný vývar z kávy | |
6 | g | kakaový prášok Arabesque | |
4 | g | červená farba napr. Wilton | |
Krém: | 250 | g | čerstvý tvaroh/mascarpone |
130 | g | maslo/Zela Delikates | |
65 | g | práškový cukor |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame pri pomalých otáčkach za pomoci lopatky počas cca 5 minút.
Hmotu dávkujeme do okrúhlej formy o priemere 18 cm. pečieme pri 170-180°C po dobu cca 35-45 minút.
Krém: Všetky suroviny šľaháme metličkou pri najvyššej rýchlosti do hladka.
Hotový tortový korpus prekrojíme na 3 časti a potrieme tvarohovou/mascarpone náplňou. Povrch a boky potrieme zvyšnou tvarohovou/mascarpone
náplňou. Ľubovoľne dozdobíme.
Dodatočné informácie
Pre 1 tortu á 1000 g.