Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Kokosovo-višňová roláda

Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 220 g Piškóta 100 svetlá
135 g Tekutá vaječná melanž
45 g voda
Náplň 1: 500 g Zela Delikates
300 g Kokosová náplň
100 g práškový cukor
Náplň 2: 1000 g Višňový gél
20 g agar
Dozdobenie: 85 g Zela cukr. poleva biela
10 g rastlinný olej

Technologický postup

Piškótu 100 svetlú šľaháme s vodou a vaječnou melanžou pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Zmes rozotrieme na papier na pečenie na 1x plát o veľkosti 60 x 40cm. Pečieme pri teplote 190°C približne 5 minút v závislosti od typu pece. Višňový gél si zohrejeme s agarom a necháme prevrieť. Keď nám vychladne, natierame ho na upečený plát. Necháme stuhnúť. Medzitým si vyšľaháme Zela Delikates izbovej teploty s práškovým cukrom a ručne primiešame kokosovú náplň. Touto náplňou naplníme roládu. Roládu stočíme a kúsok náplne natrieme i na povrch. Roládu necháme stuhnúť. Povrch polievame roztopenou Zelu polevou bielou s olejom. Na ozdobu môžeme použiť kokosové hobliny.

Dodatočné informácie

pre 25 ks á 75 g.

Kokosovo-višňová roláda