Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Red Velvet roláda 

Moderné prevedenie rolády vo farbe a chuti Red Velvet sa skvelé hodí na obdobie leta. Malinovo-smotanová náplň každému evokuje skvelé ovocné leto a posedenie v záhrade s priateľmi sa tak stane dokonalým. Roládu môžeme navyše skvele doplniť moderným dozdobením napr. s velvet sprejom.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Receptúra:
Hmota: 280 g Piškóta 100 svetlá
22 g rastlinný olej
170 g Tekutá vaječná melanž
60 g voda
5 g červené red velvet potr. farbivo
Náplň 1: 145 g ON Ríbezľová náplň cukrárska
Náplň 2: 400 g Ken Presto
100 g Jung S-A Malina
100 g voda

Technologický postup

Všetky suroviny miešame v mixéri lopatkou pri vyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na papier na pečenie, plát o rozmere 60x40cm. Pečieme pri teplote 180 °C približne 20 minút v závislosti od typu pece. Po vychladení odstránime papier na pečenie z plátu a natrieme naň ríbezľovú náplň. Ken Presto si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Prilejeme Jung S-A Malina zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Malinovú šľahačku ihneď natrieme na plát a stočíme roládu. Necháme ju zrolovanú v papieri do druhého dňa. Na druhý deň odstránime papier na pečenie.

Dodatočné informácie

pre 15 ks á 60 g.

Red Velvet roláda