Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň
Nájdete tu receptúry pre chutné koláče, zákusky, náplne a odpaľované cestá, ktoré si viete jednoducho a rýchlo pripraviť doma a upiecť v rúre. Náplne stačí jednoducho zamiešať s vodou a pridať napr. Zela Delikates pre chutný kakaový krém.
Špaldové cookies z Cesta špaldového s orechmi
Výborná kombinácia pretavená do modernej verzie - cookies z Cesta špaldového.
Karamelové mufffiny
Cesto Karamelové s príjemnou karamelovou chuťou a peknou farbou pre variabilné použitie a výrobu rôznych koláčov, zákuskov - ako napr. karamelka, cookies (pri použití margarínu/masla ), muffiniek a výborné v kombinácii s Presta toffee, MIFI karamel, Panna Cottou, a Frutafilmi/Fruitfulmi.
Cookies z Cesta Karamelového
Chutné cookies z Cesta Karamelového.
Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny
Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny a napr. základ pre skvelý cheesecake a pod.
Biskuit Instant - základná receptúra na korpus a pláty
Biskuit Instant Vám zabezpečí rýchle a bezpečné spracovanie piškótovej hmoty, optimálne vlastnosti upečeného korpusu s jemnou chuťou a vôňou, jemnou pórovitosťou korpusov. Zaručí Vám dlhšiu trvanlivosť výrobkov. Ideálne aj pre bábovky.
Muffiny s Jung Basis Rühr
Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.
Plnené cookies z Cesta špaldového s orechmi
Plnené cookies s karamelovou náplňou.
Cookies z Cesta Čokoládového
Vynikajúce chutné cookies z Cesta Čokoládového.
Cesto Čokoládové - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny
Ideálne pre mnohé receptúry - pláty, korpusy, základ na cheesecake, muffiny, cookies a pod.
Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr
Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).