Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň
Nájdete tu receptúry pre chutné koláče, zákusky, náplne a odpaľované cestá, ktoré si viete jednoducho a rýchlo pripraviť doma a upiecť v rúre. Náplne stačí jednoducho zamiešať s vodou a pridať napr. Zela Delikates pre chutný kakaový krém.
Základná receptúra na piškótovú tortu a pláty
Zmes na prípravu piškótovej hmoty svetlá. Moderný spôsob prípravy piškótovej hmoty, efektívnejšia práca s hmotou, ktorá je stabilná a umožňuje prípravu väčšieho objemu hmoty naraz. Stačí pridať celé vajcia a vodu a našľahať. Dlhá trvanlivosť hotových korpusov.
Špice s Bolero Instant
Špic ako má byť - komplet zo surovín Zeelandia - Bufler piškótka, Bolero ako základ krému na špice, Topmix ako chutná polotekutá náplň špicov a kvalitná Zela cukrárska poleva tmavá dodá tomuto výrobku správnu chuť a vzhľad.
Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne
Kokosová náplň z nášho sortimentu je veľmi chutná a obľúbená u zákazníkov. Využijete ju na veľa aplikácií, či už do zákuskov alebo pečenia pekárskych výrobkov, ako náplň do ciest a pod. Ideálna v kombinácii s našou Kakaovou náplňou a ovocnými náplňami Darinka, Frutafill, Fruitful, ovocné gély a Corra čokoládová v drezírovacom vrecku a pod.
Odpaľovaná hmota Jello Total - základná receptúra
Jello Total je kompletná zmes pre výrobu odpaľovanej hmoty a pečených výrobkov z odpaľovaného cesta bez použitia vajec. Korpusy sa navyše podobajú tradične vyrobeným, s dobre vykreslenou štruktúrou, majú pekný objem. Použitie: pre cukrárne (na pečenie odpaľovaných výrobkov ako venčeky, banániky, veterníky a pod.). USPs (unique selling points or proposition) = jedinečné vlastnosti výrobku: -jednoduchá a kratšia príprava oproti klasickej varenej hmoty,príprava s teplou/horúcou vodou, -hmotu netreba variť a pridáva sa horúca 50-60°C voda: nižšie riziko popálenia zamestnancov, zníži sa spotreba energie pri výrobe, uľahčenie práce zamestnancom, zmes je po malej chvíli pripravená k drezírovaniu a pečeniu, -štandardná kvalita upečených výrobkov a hmoty pri dodržaní receptúry, -príprava bez použitia čerstvých vajec – bezproblémové spracovanie bez biologického odpadu – škrupín z vajec, po upečení sa dajú neplnené korpusy zamraziť a použiť neskôr – príprava vopred, -pri pečení veľký objem, pekná farba a tvar konečných výrobkov, v konečnom výsledku redukcia nákladov na výrobu, veľmi prijateľná cena zmesi v porovnaní s klasickou receptúrou. Trvanlivosť upečených neplnených korpusov: pri skladovaní v chlade do 5 – 6 °C, 5 – 7 dní.
Bolero Instant
Bolero Instant je suchá zmes na prípravu tukovej kakaovej náplne pre výrobu špicov a cukrárskych krémov. Stačí ju zmiešať so studenou vodou a následne vyšľahať so zmäknutých maslom alebo margarínom.
Mango torta
Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.
Mango torta
Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.
Dunajské vlny
Tento zákusok je určite klasikou nielen počas letného obdobia. Nesmie chýbať na žiadnej záhradnej párty, grilovačke ako klasický šťavnatý zákusok. Plnosť šťavnatých višní zaručí Frutiful Višňa a cesto ako od babičky získate použitím Jung Basis Rühr. Proste neodolateľné a navyše skvele dozdobené so smotanou a velvet sprejom posunie túto klasiku na vyššiu úroveň.
Red Velvet roláda
Moderné prevedenie rolády vo farbe a chuti Red Velvet sa skvelé hodí na obdobie leta. Malinovo-smotanová náplň každému evokuje skvelé ovocné leto a posedenie v záhrade s priateľmi sa tak stane dokonalým. Roládu môžeme navyše skvele doplniť moderným dozdobením napr. s velvet sprejom.
Jahodovo-kokosové srdiečka
Pohrať sa s touto receptúrou sa naozaj oplatí. Vrstvením k sebe sa hodiacich chutí jahody, kokosu a kakaového korpusu v spojení so smotanou získate jedinečný chuťový zážitok v podobe skvelého dezertu v tvare srdiečka. Veľkosť zákusku je práve tak akurát na osvieženie a potešenie každej slečny, mamičky alebo babičky pri posedení v cukrárni.
Klasické punčové rezy s Piškótovu 100 svetlou
Chutné a klasické punčové rezy.
Kokosový cheesecake
Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.