Brandy parížske rezy s Ken Trufa
Brandy parížske rezy s Ken Trufa
Milujete klasiku a známe chute? Ale zároveň chcete pripraviť pre Vašich zákazníkov niečo nové a moderné? V Brandy parížskych rezoch sa určite nezmýlite - vďaka KEN Trufa a Presta Brandy povýšite nielen vzhľad týchto rezov ale aj chuť na piedestál. Proste stačí skombinovať to najlepšie od Zeelandie a pretvoriť klasický zákusok do modernejšieho vzhľadu.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 300 | g | Piškóta 100 tmavá (kakaová) |
210 | g | Tek. vaječná melanž/vajcia | |
45 | g | voda | |
Náplň 1: | 1 300 | g | KEN Trufa |
Náplň 2: | 500 | g | KEN Presto |
800 | g | Presta Brandy | |
Dozdobenie: ganáž | 300 | g | Satina Dark |
220 | g | KEN Presto | |
čokoládové dekorácie | |||
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri najvyššej rýchlosti.
Pečieme pri teplote 170 °C - 180 °C cca 10 minút.
Náplň 1: KEN Trufa vyšľaháme a navrstvíme na piškótový plát. Necháme zachladiť.
Náplň 2: Šľaháme tekuté KEN Presto spolu s Presta Brandy a navrstvíme na vychladenú
KEN Trufa parížsku smotanu.
Ganáž: Horúcou smotanou KEN Presto zalejeme cukrársku polevu Satina Dark a miešame,
pokiaľ sa Satina nerozpustí.
Nalejeme na vychladený povrch rezu. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami.
Dodatočné informácie
plech o rozmere 30 x 40 cm