Receptúry Receptúry

Brandy parížske rezy s Ken Trufa

Milujete klasiku a známe chute? Ale zároveň chcete pripraviť pre Vašich zákazníkov niečo nové a moderné? V Brandy parížskych rezoch sa určite nezmýlite - vďaka KEN Trufa a Presta Brandy povýšite nielen vzhľad týchto rezov ale aj chuť na piedestál. Proste stačí skombinovať to najlepšie od Zeelandie a pretvoriť klasický zákusok do modernejšieho vzhľadu.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 300 g Piškóta 100 tmavá (kakaová)
210 g Tek. vaječná melanž/vajcia
45 g voda
Náplň 1: 1 300 g KEN Trufa
Náplň 2: 500 g KEN Presto
800 g Presta Brandy
Dozdobenie: ganáž 300 g Satina Dark
220 g KEN Presto
čokoládové dekorácie

Technologický postup

Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri najvyššej rýchlosti. 
Pečieme pri teplote 170 °C - 180 °C cca 10 minút. 

Náplň 1: KEN Trufa vyšľaháme a navrstvíme na piškótový plát. Necháme zachladiť. 

Náplň 2: Šľaháme tekuté KEN Presto spolu s Presta Brandy a navrstvíme na vychladenú 
KEN Trufa parížsku smotanu. 

Ganáž: Horúcou smotanou KEN Presto zalejeme cukrársku polevu Satina Dark a miešame, 
pokiaľ sa Satina nerozpustí.

Nalejeme na vychladený povrch rezu. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami.

Dodatočné informácie

plech o rozmere 30 x 40 cm

Brandy parížske  rezy s Ken Trufa 30 x 40 cm