Čučoriedkovo-ríbezľový rez
Čučoriedkovo-ríbezľový rez
Rafinované a jednoduché zároveň. Prepojenie krémovej čučoriedkovej náplne a ľahkej smotanovej náplne so sviežou chuťou čiernych ríbezlí na chutnom čokoládovom trenom korpuse. Vaši zákazníci budú tieto rezy proste milovať. Navyše kúsky čučoriedok nájdu aj v čokoládovom korpuse.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 540 | g | Cesto čokoládové |
330 | g | Tek. vaječná melanž/vajcia | |
300 | g | rastlinný olej | |
280 | g | Fruitful Čučoriedka 2,7 kg | |
Náplň 1: | 440 | g | Rosette |
440 | g | KEN Cream Cheese | |
80 | g | práškový cukor | |
240 | g | Fruitful Čučoriedka 2,7 kg | |
Náplň 2: | 200 | g | Fruitful Čierna ríbezľa 2,7 kg |
900 | g | KEN Lactea 35 % | |
110 | g | práškový cukor | |
Dozdobenie: | 500 | g | Paletta Miroir Choco |
250 | g | čerstvé ovocie | |
Technologický postup
Suroviny na korpus okrem Fruitful Čučoriedka miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Hmotu rozotrieme na plech o rozmere 30 x 40 cm
a na povrch rovnomerne naukladáme čučoriedkový Fruitful. Pečieme pri teplote 170 °C – 180 °C cca 20 – 22 minút.
Náplň 1: Rosette, Cream Cheese a práškový cukor spolu vyšľaháme na 80 %.
Následne pridáme Fruitful Čučoriedka a došľaháme na požadovanú konzistenciu. Navrstvíme na upečený a vychladený plát. Necháme zachladiť.
Náplň 2: Vyšľaháme KEN Lactea 35 % s práškovým cukrom na 80 %. Pridáme Fruitful Čierna ríbezľa a došľaháme na požadovanú konzistenciu.
Rozotrieme na vychladenú prvú náplň.
Paletta Miroir Choco si mierne zohrejeme, aby sa nám s ňou lepšie pracovalo a polejeme ňou zachladený ovocný rez.
Dozdobíme čerstvým ovocím.
Dodatočné informácie
plech 30 x 40 cm