Receptúry Receptúry

Čučoriedkovo-ríbezľový rez

Rafinované a jednoduché zároveň. Prepojenie krémovej čučoriedkovej náplne a ľahkej smotanovej náplne so sviežou chuťou čiernych ríbezlí na chutnom čokoládovom trenom korpuse. Vaši zákazníci budú tieto rezy proste milovať. Navyše kúsky čučoriedok nájdu aj v čokoládovom korpuse.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 540 g Cesto čokoládové
330 g Tek. vaječná melanž/vajcia
300 g rastlinný olej
280 g Fruitful Čučoriedka 2,7 kg
Náplň 1: 440 g Rosette
440 g KEN Cream Cheese
80 g práškový cukor
240 g Fruitful Čučoriedka 2,7 kg
Náplň 2: 200 g Fruitful Čierna ríbezľa 2,7 kg
900 g KEN Lactea 35 %
110 g práškový cukor
Dozdobenie: 500 g Paletta Miroir Choco
250 g čerstvé ovocie

Technologický postup

Suroviny na korpus okrem Fruitful Čučoriedka miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Hmotu rozotrieme na plech o rozmere 30 x 40 cm 
a na povrch rovnomerne naukladáme čučoriedkový Fruitful. Pečieme pri teplote 170 °C – 180 °C cca 20 – 22 minút. 
Náplň 1:  Rosette, Cream Cheese a práškový cukor spolu vyšľaháme na 80 %. 
Následne pridáme Fruitful Čučoriedka a došľaháme na požadovanú konzistenciu. Navrstvíme na upečený a vychladený plát. Necháme zachladiť. 
Náplň 2: Vyšľaháme KEN Lactea 35 % s práškovým cukrom na 80 %. Pridáme Fruitful Čierna ríbezľa a došľaháme na požadovanú konzistenciu. 
Rozotrieme na vychladenú prvú náplň.
Paletta Miroir Choco si mierne zohrejeme, aby sa nám s ňou lepšie pracovalo a polejeme ňou zachladený ovocný rez.
Dozdobíme čerstvým ovocím.

Dodatočné informácie

plech 30 x 40 cm

Čučoriedkovo-ríbezľový rez 30 x 40 cm