Receptúry Receptúry

Perníkový chlebíček

S týmto perníkovým chlebíčkom uchvátite každého zákazníka. Jedinečná kombinácia Cesta Korzenného (perníkového) so slivkovým lekvárom Premium a skvelou mliečno-vanilkovou náplňou vytvorí vianočnú atmosféru na každom slávnostnom stole. Chlebíček môžete dozdobiť podľa Vašej fantázie.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Cesto Korzenné (perníkové)
225 g voda
125 g rastlinný olej
Náplň 1: 100 g ON Slivkový lekvár Premium s jablkami
Náplň 2: 200 g mlieko
60 g kryštálový cukor
30 g krupicová múka
2 g vanilková pasta
85 g maslo 82 %
Dozdobenie: 25 g Satina Dark
25 g Satina White

Technologický postup

Všetky suroviny na perník miešame pri pomalej rýchlosti 5 minút. Vložíme do formy na chlebík 11 x 30 cm, ktorú si vystelieme papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170 °C cca 45 minút.
Po vychladení rozkrojíme na tri časti. Na prvú nanesieme slivkový lekvár. Na druhý plát si navrstvíme uvarený krupicový krém. Vrchnú časť ozdobíme rozpustenou tmavou a bielou čokoládovou polevou a posypeme mandľovými kúskami.

Dodatočné informácie

pre 1 chlebíček á 1150 g.

Perníkový chlebíček