Tartaletka s višňami
Tartaletka s višňami
Tartaletky Čerstvé tartaletkové cesto z Mamas Pie a jedinečné náplne Zeelandia - proste skvost na každú príležitosť, oslavu, alebo posedenie počas celého roka. Vychutnajte si hneď 2 skvelé chute - višne s makom v bielej čokoláde alebo citrónový krém s likérom a bielou čokoládou.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 500 | g | Mamas Pie |
140 | g | Zela Delikates | |
40 | g | voda | |
Náplň 1: | 240 | g | Fruitful Višňa |
Náplň 2: ganáž | 300 | g | Arabesque Blanc 29 % |
120 | g | KEN Presto | |
20 | g | mak mletý | |
Dozdobenie: | koktejlové višne, mak, sušené jedlé kvety | koktejlové višne, mak, sušené jedlé kvety |
Technologický postup
Suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalých otáčkach do spojenia hmoty. Zabalíme ho do potravinovej fólie a odložíme do chladničky aspoň na hodinu.
Vychladené cesto rozvaľkáme, vykrojíme kruhy, ktoré vložíme do tartaletkových foriem a cestom vyplníme aj okraje formičiek. Pečieme na 165 °C cca 18 minút.
Do každej tartaletky dáme vrstvu 20 g višňovej náplne a zalejeme po okraj pripravenou makovou ganážou. Zachladíme, posypeme makom a ozdobíme višňou namočenou v bielej čokoláde a sušenými kvetmi.
Dodatočné informácie
pre 12 ks á 100 g.