Receptúry Receptúry

Tartaletka s višňami

Tartaletky Čerstvé tartaletkové cesto z Mamas Pie a jedinečné náplne Zeelandia - proste skvost na každú príležitosť, oslavu, alebo posedenie počas celého roka. Vychutnajte si hneď 2 skvelé chute - višne s makom v bielej čokoláde alebo citrónový krém s likérom a bielou čokoládou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Mamas Pie
140 g Zela Delikates
40 g voda
Náplň 1: 240 g Fruitful Višňa
Náplň 2: ganáž 300 g Arabesque Blanc 29 %
120 g KEN Presto
20 g mak mletý
Dozdobenie: koktejlové višne, mak, sušené jedlé kvety koktejlové višne, mak, sušené jedlé kvety

Technologický postup

Suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalých otáčkach do spojenia hmoty. Zabalíme ho do potravinovej fólie a odložíme do chladničky aspoň na hodinu.

Vychladené cesto rozvaľkáme, vykrojíme kruhy, ktoré vložíme do tartaletkových foriem a cestom vyplníme aj okraje formičiek. Pečieme na 165 °C cca 18 minút. 

Do každej tartaletky dáme vrstvu 20 g višňovej náplne a zalejeme po okraj pripravenou makovou ganážou. Zachladíme, posypeme makom a ozdobíme višňou namočenou v bielej čokoláde a sušenými kvetmi. 

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 100 g.

Tartaletka 8 cm višňová