Receptúry Receptúry

Tartaletky likérová

Tartaletky Čerstvé tartaletkové cesto z Mamas Pie a jedinečné náplne Zeelandia - proste skvost na každú príležitosť, oslavu, alebo posedenie počas celého roka. Vychutnajte si hneď 2 skvelé chute - višne s makom v bielej čokoláde alebo citrónový krém s likérom a bielou čokoládou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 450 g Mamas Pie
140 g Zela Delikates
40 g voda
50 g kakaový prášok
Náplň 1: 240 g Fruitful Citrónový krém
Náplň 2: ganáž 300 g Arabesque Blanc 29 %
45 g KEN Presto
100 g vaječný likér
Dozdobenie: citrón, bylinky, čučoriedky, sušené jedlé kvety

Technologický postup

Suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalých otáčkach do spojenia hmoty. Zabalíme do potravinovej fólie a odložíme do chladničky aspoň na hodinu. Vychladené cesto rozvaľkáme, vykrojíme kruhy, ktoré vložíme do tartaletkových foriem a cestom vyplníme aj okraje formičiek. Pečieme na 165 °C cca 18 minút. 


Do každej tartaletky dáme vrstvu 20 g citrónového krému a zalejeme po okraj pripravenou likérovou ganážou. Zachladíme a ozdobíme plátkom citróna, čučoriedkou, sušenými kvetmi a bylinkami. 

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 100 g.

Tartaletka 8 cm likérová