Bábovka z Jung Basis Rühr
Bábovka z Jung Basis Rühr
Chutná bábovka zo zmesi Jung Basis Rühr - ako od babičky, šťavnatá a jemná.
Cesto:
1000 g | Jung Basis Rühr | |
580 g | Tekutá vaječná melanž | |
460 g | rastlinný olej |
Dozdobenie po upečení:
30 g | Mont Blanc - nerozpustný |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky vystriekané Carlex Spray.
Pečieme pri 170°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po vypečení posypeme dekor cukrom.
TIP: Časť cesta môžeme prifarbiť kakaom a vyrobiť mramorovú bábovku
Dodatočné informácie
Pre 5 ks báboviek á 300 g.