Čajové rezy s Jung Basis Rühr
Čajové rezy s Jung Basis Rühr
Výborné a jemné čajové rezy z trenej hmoty Jung Basis Rühr. Náplň z kandizovaného a sušeného ovocia.
Hmota:
675 g | Jung Basis Rühr | |
150 g | kukuričný škrob | |
375 g | maslo | |
375 g | Tekutá vaječná melanž/vajcia |
Náplň:
300 g | mix orechov, hrozienok, mandlí, brusníc a pod. | |
45 g | rum |
Technologický postup
Všetky suroviny na NÁPLŇ zmiešame dokopy a necháme postáť v chlade najlepšie do druhého dňa.
Suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalom chode stroja po dobu cca 4 minúty. Následne primiešame pripravenú náplň do hmoty.
Dávkujeme do malých chlebových alebo papierových formičiek a pečieme pri teplote 160°C po dobu cca 60 minút. Po upečení necháme vychladnúť a dozdobíme
napr. práškovým cukrom alebo čokoládovou polevou.
Dodatočné informácie
Pre 4 ks á 400 g.