Kokosový koláč s mangom/ananásom
Kokosový koláč s mangom/ananásom
Leto je tu a prázdninová pohoda so slniečkom tiež. Čo tak si upiecť skvelý kokosový koláč napr. s mangom alebo ananásom. Skvelá letná kombinácia na osvieženie rodinných rezov/koláčika.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | |||
1270 | g | Jung Basis Rühr | |
800 | g | Tekutá vaječná melanž | |
270 | g | Kokosová náplň | |
530 | g | rastlinný olej | |
130 | g | voda | |
Náplň: | Verzia 1 | ||
800 | g | Fruitful Mango | |
Náplň: | Verzia 2 | ||
1000 | g | ananás - kompót | |
Dozdobenie: | |||
100 | g | Paletta Spray Neutral | |
100 | g | strúhaný kokos |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame lopatkou pri pomalých otáčkach počas cca 5 minút.
Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pásikoch dávkujeme Fruitful Mango alebo rovnomerne
dávkujeme odkvapkané ananásové kúsky z kompótu.
Pečieme pri 170 - 180°C počas cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.
Po upečení potrieme nahriatou Paletta Spray Neutral a posypeme strúhaným kokosom.
Dodatočné informácie
Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.