Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Malinový sen - rezy s Jung Basis-Rühr

Letná variácia rezov so základom z Jung Basis Rühr, malinového gélu a ochutenej malinovej šľahačky s pravými kúskami malín.

Hmota 1 - Mamas pie plát

410 g   Mamas pie hotové cesto (300 g Mamas pie, 85 g Zela delikates, 25 g voda)

Trená hmota:

400 g   Jung Basis-Rühr
250 g   rastlinný olej
250 g   Tekutá vaječná melanž/vajcia

Náplň 1:

400 g   Malinový gél

Žmolenka:

200 g   žmolenka (100 g pšeničná krupica/polohrubá múka, 40 g Zela delikates, 65 g kryštálový cukor)

Náplň II:

125 g   Jung S-A malina (stabilizátor smotany)
125 g   vlažná voda
500 g   polovyšľahaná smotana Ken Presto

Dozdobenie:

150 g   Paletta Spray Neutral
300 g   šľahačka /stužená so Zeesan neutrál
125 g   čerstvé maliny
  lístky mäty/medovky

Technologický postup

Plech 60 x 20 cm

Ako základ si pripravíme plát hotového cesta z Mamas pie.

Mamas pie, margarín a vodu zmiešame na homogénne cesto. Rozvaľkáme do plechu 60x 20 cm, nalejeme pripravenú hmotu z Jung Basis Rühr a drezírovacím

vreckom nadávkujeme malinový gél.

Posypeme pripravenou žmolenkou zo Zela delikates (maslová a jemná chuť) a dáme piecť pri 180°C cca 45 minút.

Po vychladnutí dozdobíme pripravenou ochutenou malinovou šľahačkou. Povrch potrieme tenkou vrstvou Paletta Spray Neutral.

Dozdobíme vyšľahanou šľahačkou (rastlinnou alebo živočíšnou - stabilizovanou so Zeesan neutral) a čerstvými malinami, prípadne aj lístkami mäty/medovky.

Malinový sen - rezy