Mramorový koláč
Mramorový koláč
Neskutočná chuť Ken Trufy v kombinácii so základom Jung Basis Rühr -jedinečnej trenej hmoty ako od mamičky. Koláče sú pečené vo formičkách. Jemne dozdobené napr. čerstvými malinami.
Hmota:
1410 g | Jung Basis Rühr | |
825 g | Tekutá vaječná melanž | |
705 g | rastlinný olej | |
60 g | Kakaový prášok |
Dozdobenie:
800 g | KEN Trufa | |
čerstvé maliny |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach počas cca 4 - 5 minút. 1/3 hmoty zafarbíme kakaovým práškom.
Do formičiek dávkujeme najprv svetlú hmotu a potom tmavú hmotu a napr. vidličkou spravíme v hmote mramorový vzhľad.
Pečieme pri teplote 170-180°C počas cca 35-40 minút - v závislosti od typu pece.
Dozdobíme vyšľahanou parížskou smotanou a napr. čerstvými malinami.
Dodatočné informácie
Pre 10 formičiek o rozmeroch 170 x 35 x 110 mm.