Red Velvet cake s Jung Basis Rühr
Red Velvet cake s Jung Basis Rühr
Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.
Hmota:
300 g | Jung Basis Rühr | |
100 g | Tekutá vaječná melanž | |
100 g | rastlinný olej | |
100 g | cmar/kyslá smotana | |
4 g | Compound Írska Káva | |
6 g | kakaový prášok | |
4 g | červená farba napr. Wilton |
Krém:
250 g | čerstvý tvaroh | |
130 g | maslo/Zela Delikates | |
65 g | práškový cukor |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame pri pomalých otáčkach za pomoci lopatky počas cca 5 minút.
Hmotu dávkujeme do okrúhlej formy o priemere 18 cm. pečieme pri 170-180°C po dobu cca 35-45 minút.
Krém: Všetky suroviny šľaháme metličkou pri najvyššej rýchlosti do hladka.
Hotový tortový korpus prekrojíme na 3 časti a potrieme tvarohovou náplňou. Povrch a boky potrieme zvyšnou tvarohovou
náplňou. Ľubovoľne dozdobíme.
Dodatočné informácie
Pre 1 tortu á 1000 g.