Schwarzwald rezy s tvarohom (Jung Basis-Rühr)
Schwarzwald rezy s tvarohom (Jung Basis-Rühr)
Jedinečná kombinácia Mamas pie, kakaového Jung Basis Rühr trenej hmoty, odkôstkovaných višní a tvarohovej náplne. Koláč sa pečie komplet naraz. Výrobok je trvanlivejšieho charakteru - ideálny pre rodinné rezy.
Hmota 1 - Mamas pie plát
300 g | Mamas pie | |
85 g | Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates | |
25 g | voda |
Hmota 2: Trená hmota
400 g | Jung Basis-Rühr | |
300 g | Tekutá vaječná melanž | |
200 g | rastlinný olej | |
25 g | kakaový prášok | |
5 g | kypriaci prášok do pečiva |
Náplň 1:
500 g | Višňový kompót odkôstkovaný |
Náplň 2:
900-1000 g | Tvar. náplň štandard A |
Dozdobenie:
50 g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Mamas pie plát: Mamas pie, Zeelback/Zela delikates a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto. Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.
Pripravíme si trenú hmotu: Jung Basis Rühr a ostatné suroviny na cesto zmiešame pri pomalom chode šľahacieho stroja počas 4 minút.
Následne vylejeme a rozotrieme na vyvaľkané cesto Mamas pie. NA povrch poukladáme odkôstkované a odkvapkané višne.
Tvarohovú náplň dávkujeme pomocou drezírovacieho vrecúška na višne (pásy pozdĺžne).
Dáme piecť pri 190°C cca 40 - 45 minút (v závislosti od typu pece).
Po pečení ešte za horúca potrieme Paletta Spray Neutral. Po vychladnutí krájame na väčšie rezy a dozdobíme trvanlivým krémom a višňou. Alebo krájame na rodinné rezy a balíme do krabičiek.
Dodatočné informácie
27 rezov