Sladký sandwich s Jung Basis Rühr
Sladký sandwich s Jung Basis Rühr
Skúste nový štýl prezentácie hotového zákuska/rezu v podobe sandwich štýlu - ktorý sa efektne vyníma vo vitríne ako aj na tanieriku. Rezy sa dajú ľahko pripraviť a nakrájať a vďaka použitej kvalitnej trenej hmote Jung Basis Rühr ostanú chutné a vláčne dlhší čas než klasické piškótové cesto.
Korpus:
500 g | Jung Basis Rühr | |
300 g | Tekutá vaječná melanž | |
250 g | rastlinný olej |
Náplň:
175 g | Zeesan Tvaroh | |
700 g | Ken Nata | |
175 g | čerstvé jahody alebo Fruitful Jahoda | |
13 g | čerstvá mäta |
Dozdobenie:
12 g | Zela cukrárska poleva tmavá | |
olej/stužený tuk podľa potreby |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach stroja cca 5 minút.
Hmotu rozotrieme na 3 pláty a pečieme pri teplote 175-190°C podľa typu pece cca 15 - 20 minút.
Náplň: Zeesan a vodu zmiešame a vmiešame ručne metličkou do ušľahanej smotany Ken Nata.
Dohotovenie: Tri pláty korpusu spojíme pripravenou náplňou, pričom 2 pláty natreté ochutenou smotanou
posypeme pokrájanými čerstvými jahodami a mätou (alebo rovnomerne nanesieme Fruitful Jahoda).
Celý výrobok dáme stuhnúť do chladničky. Potom krájame na požadované trojuholníky (sandwiche),
postavíme ich na výšku a spodnú stranu jemne potiahneme pripravenou cukrárskou polevou.
Dodatočné informácie
pre 24 ks á 100 g.