Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Stracciatela torta s Jung Basis Rühr

Chutná a jednoduchá stracciatela torta s Jung Basis Rühr a ganáž náplňou z bielej čokoládovej polevy. Dozdobená čerstvým ovocím - ideálna pre letné obdobie.

Korpus:

960 g   Jung Basis Rühr
560 g   Tekutá vaječná melanž
480 g   rastlinný olej
100 g   Čokoládová dekorácia
100 g   lieskové oriešky

Náplň:

600 g   Scaldis White -biela poleva
600 g   kyslá smotana

Dozdobenie:

600 g   čerstvé maliny/drobné bobuľové ovocie

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky cca 3 minúty v šľahači. Dávkujeme do 3 foriem o priemere 28 cm a rovnomerne rozotrieme.

Pečieme pri 170°C cca 30 - 35 minút.

Náplň: Kyslú smotanu ohrejeme na izbovú teplotu. Bielu polevu zohrejeme cca na 35°C a premiešame s kyslou smotanou. Krém dávkujeme na upečené 3 korpusy.

Necháme stuhnúť. Dozdobíme čerstvým ovocím.

Dodatočné informácie

Pre 3 torty á 1260 g.

Stracciatela torta