Stracciatela torta s Jung Basis Rühr
Stracciatela torta s Jung Basis Rühr
Chutná a jednoduchá stracciatela torta s Jung Basis Rühr a ganáž náplňou z bielej čokoládovej polevy. Dozdobená čerstvým ovocím - ideálna pre letné obdobie.
Korpus:
960 g | Jung Basis Rühr | |
560 g | Tekutá vaječná melanž | |
480 g | rastlinný olej | |
100 g | Čokoládová dekorácia | |
100 g | lieskové oriešky |
Náplň:
600 g | Scaldis White -biela poleva | |
600 g | kyslá smotana |
Dozdobenie:
600 g | čerstvé maliny/drobné bobuľové ovocie |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky cca 3 minúty v šľahači. Dávkujeme do 3 foriem o priemere 28 cm a rovnomerne rozotrieme.
Pečieme pri 170°C cca 30 - 35 minút.
Náplň: Kyslú smotanu ohrejeme na izbovú teplotu. Bielu polevu zohrejeme cca na 35°C a premiešame s kyslou smotanou. Krém dávkujeme na upečené 3 korpusy.
Necháme stuhnúť. Dozdobíme čerstvým ovocím.
Dodatočné informácie
Pre 3 torty á 1260 g.