Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? •Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. •Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).
Klasika s pravým marcipánom - Marcipánové zemiaky
Chutné marcipánové zemiaky potešia ako klasikov, tak aj mladšiu generáciu, nakoľko na ich výrobu je použitý pravý 1:3 ( 25 % podiel mandlí) Marcipán zo Zeelandie.
Marcipánové šálky
Efektné marcipánové šálky jednoduché na prípravu, vhodné na akcie, raňajky so zákazníkmi, svadby a pod.