Kukuričná rolka s piri piri
Kukuričná rolka s piri piri
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 50 | % | pšeničná múka T 512 |
50 | % | Fiesta Maiz | |
3,5 | % | čerstvé droždie | |
50 | % | voda cca | |
Na prevaľovanie: | 45 | % | Zeelandia margarín ťažný-pláty |
Náplň: | 120 | % | Piri piri omáčka |
40 | % | strúhaný syr |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 25 – 27 °C. Zrenie cesta 05 - 10 minút.
Cesto po zamiesení necháme krátko vyzrieť, prekladáme margarínom 3 x 3, medzi jednotlivými prekladaniami necháme krátko odležať v chlade. Finálny plát cesta o hrúbke cca 3 mm a vykrojíme štvorce 12 x 12 cm.
Kysnutie: 45 - 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 220 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 200 °C, bez pary, zatvorený odťah, 11 minút,
III. 200 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
kukuričné rolky á 90 g.