Twister JOGOGOLD s piri piri omáčkou
Twister JOGOGOLD s piri piri omáčkou
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 50 | % | pšeničná múka T 650 |
50 | % | JOGOGOLD | |
4 | % | čerstvé droždie | |
3 | % | rastlinný olej | |
50 | % | voda cca | |
Náplň: | 45 | % | Piri piri omáčka |
18 | % | strúhaný syr |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 – 29 °C.
Zrenie cesta 05 – 10 minút.
Z uvedených surovín zamiesime cesto a necháme vyzrieť. Pres á 1 127 g - pre 15 ks cesta. Navážka na 1 ks á 75 g. Po vyzretí cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, potrieme s piri piri omáčkou a posypeme strúhaným syrom. Cesto preložíme, narežeme na pásiky o šírke 30 mm, raz stočíme a ukladáme na plechy. Po nakysnutí pečieme.
Kysnutie: 50 – 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 220 °C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,
II. 200 °C, bez pary, zatvorený odťah, 10 minút,
III. 200 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
1 twister á 90 g.