Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli

Müsli koláč s jablkami so Silkgrain Sonnen Müsli

Vyskúšajte aj sladké variácie so záparou Silkgrain Sonnen Müsli - a získajte viac z predaja zápary vo Vašich predajniach. Výrobky majú vyššiu pridanú hodnotu, sú dlho čerstvé a veľmi chutné - či už z nich pripravíte muffin, jemné pečivo alebo plnené plundrové pečivo.

Cesto:

100 %   Pšeničná múka T 512
30 %   Silkgrain Sonnen Musli
10 %   Korent Vanilla
10 %   Zeelandia margarín Zeelback
12 %   Kryštálový cukor
1 %   soľ
8 %   čerstvé droždie
40 %   voda cca

Náplň:

90 %   Jablkový gél so škoricou

Dozdobenie:

5 %   Tekutá vaječná melanž

Technologický postup

Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.

Teplota cesta je 27 – 28 °C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.

Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť. Cestové kusy následne tvarujeme do tvaru placky, naplníme pripravenou náplňou, uzavrieme, ukladáme na plechy, dáme nakysnúť, po nakysnutí potrieme vaječnou melanžou a pečieme.

Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

Pečenie: I. 210 °C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,

  1. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 4 minúty,

III. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 7 minút.

Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

navážka 84 g (58 g cesto + 25 g náplň + 1 g vaječná melanž) - výrobok po upečení á 70 g.

Müsli koláč s jablkami