Škoricové linecké koláčiky
Škoricové linecké koláčiky
Prevoňané Vianoce sú tu. Kvalitné a krehké linecké pečivo nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole počas Vianoc. Vyskúšajte napríklad jemné škoricové koláčiky s marhuľovým extra džemom alebo makovú variáciu s malinovým extra džemom a prineste svojim zákazníkom tú správnu atmosféru Vianoc.
Korpus:
180 g | Mamas pie | |
5 g | škorica-mletá | |
25 g | voda | |
70 g | Zeelandia margarín krémový |
Náplň 1:
150 g | Darinka džem extra marhuľa |
Technologický postup
Všetky suroviny na koláčiky miešame spolu, kým sa nám nevytvorí kompaktné cesto, ktoré vaľkáme na stredne hrubý plát a vykrajujeme z neho požadované tvary. Koláčiky pečieme pri teplote 160°C približne 12 minút v závislosti od typu pece. Plníme Darinka extra marhuľou po vychladení.
Dodatočné informácie
pre 14 ks á 25 g.