Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafil višňa
Čokoládové ježe plnené s Corra čokoládovou a Frutafil višňa
Čokoježe v Zeelandia prevedení - s neskutočne lahodnou chuťou a tak šťavnaté. Jedinečne pred pečením naplnené s Corrou čokoládovou a Frutafillom višňa - netradičné prevedenie, ktoré určite osloví Vašich zákazníkov. Ideálne aj pre rodinné balenia a trvanlivejšiu spotrebu.
Cesto:
700 g | Cesto čokoládové | |
350 g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
350 g | rastlinný olej | |
250 g | Corra čokoládová | |
250 g | Frutafill višňa |
Poleva 1:
120 g | voda | |
30 g | Sušené mlieko | |
220 g | kryštálový cukor | |
50 g | kakaový prášok | |
350 g | Zela delikates | |
15 g | rum |
Dekorácia:
350 g | strúhaný kokos | |
30 g | kakaový prášok |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min.
Vymiešané cesto rozotrieme do plechu vystlaného pečným papierom o rozmere 60x20 cm.
Pomocou drezírovacieho vrecka nadávkujeme Corra čokoládová- na jeden kus jednu bodku a višňový Frutafill.
Pečieme pri 170°C cca 30-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po upečení nakrájame na kocky a máčame do polevy a obaľujeme v kokose s kakaom.
Príprava polevy: Všetky suroviny okrem arómy zohrejeme a po prevarení pridáme rumovú arómu.
Z jedného plechu nakrájate 30 veľkých kusov á 80 g.