Vianočný koláčik s marcipánom
Vianočný koláčik s marcipánom
Spojením našich najlepších ingrediencií ako je Slivkový lekvár sladený, originál marcipán MARO 1:3 a kvalitnej zmesi na krehké cesto MAMAS PIE dostanete jedinečné rezy trvanlivejšieho charakteru ideálne nielen pre vianočné sviatky. Ideálne pre rodinné balenia.
Hmota:
900 g | MAMAS PIE | |
250 g | Zela delikates | |
75 g | voda |
Náplň 1:
800 g | Slivkový lekvár sladený |
Náplň 2:
500 g | MARO originál marcipán 1:3 |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame pri pomalých otáčkach cca 5 min.Vymiesené cesto rozdelíme na dve časti a rozvaľkáme ich do plechu o rozmere 60x20cm (30x40cm) vystlaného pečným papierom. Pečieme pri 190°C cca 15 min.
Kompletizácia zákusku: Na podložku uložíme linecký plát, natrieme polovicu slivkového lekváru, naň uložíme rozvaľkaný marcipán a priložíme linecký plát natretý slivkovým lekvárom. Poriadne zaťažíme a necháme odležať.
Po odležaní polejeme tmavou polevou-môžeme ozdobne prestriekať. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Výrobok je vhodný pre rodinné balenia.
TIP: Do marcipánu môžeme pridať trošku mandľovej arómy na zvýraznenie chuti marcipánu.