Receptúry Receptúry

Vianočný perníkový koláč s toffee krémom

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
281 1000 g Cesto korzenné
250 g olej
450 g voda
Náplň:
332 250 g Zela delikates
290 500 g Presta toffee
Dozdobenie:
080 150 g Paletta Spray Neutral

Technologický postup

Technologický postup:

Suroviny na cesto spolu zmiešame pomocou lýry/lopatky pri pomalých otáčkach po dobu cca 5 minút. (nešľaháme).

Cesto dávkujeme do plechu 60x40 cm a pečieme pri cca 170-180 °C cca 40 minút.

Po upečení a vychladnutí rozrežeme pozdĺžne na dva pláty a naplníme pripraveným krémom toffee.

Príprava krému toffee: Nahriaty Zela delikates vyšľaháme a zamiešame doň Presta toffee - hotovú toffee náplň.

Dozdobíme s nahriatou Paletta Spray Neutral.

Povrch dozdobíme s Bielym decor icingom v tvare hviezdičiek alebo dekoračnou posýpkou.

Vianočný perníkový koláč s toffee krémom