Vianočný perníkový koláč s toffee krémom
Vianočný perníkový koláč s toffee krémom
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
281 | 1000 | g | Cesto korzenné |
250 | g | olej | |
450 | g | voda | |
Náplň: | |||
332 | 250 | g | Zela delikates |
290 | 500 | g | Presta toffee |
Dozdobenie: | |||
080 | 150 | g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Technologický postup:
Suroviny na cesto spolu zmiešame pomocou lýry/lopatky pri pomalých otáčkach po dobu cca 5 minút. (nešľaháme).
Cesto dávkujeme do plechu 60x40 cm a pečieme pri cca 170-180 °C cca 40 minút.
Po upečení a vychladnutí rozrežeme pozdĺžne na dva pláty a naplníme pripraveným krémom toffee.
Príprava krému toffee: Nahriaty Zela delikates vyšľaháme a zamiešame doň Presta toffee - hotovú toffee náplň.
Dozdobíme s nahriatou Paletta Spray Neutral.
Povrch dozdobíme s Bielym decor icingom v tvare hviezdičiek alebo dekoračnou posýpkou.