Zdravo, chutne a výhodne receptúry KATALÓG 2023
V katalógu nájdete súhrn inovovaných pekárskych receptúr, ktoré sme obohatili o nové moderné prípravky do chleba a pečiva, pričom sme sa zamerali hlavne na chuť, čerstvosť a na zmesi, ktoré sú prirodzene spotrebiteľmi považované za zdravšie. Pod vedením nášho nového technológa sme pre Vás pripravili aktualizované a prepracované receptúry pre rad výrobkov SILKGRAIN, PANOPLUS a ich kombinácie, ktoré sú svojim zložením a typom stále veľmi žiadané. Zároveň sme do výberu zaradili aj Jung Roggo a Pravdivo ražnú zmes, ktoré sú svojou jedinečnosťou a jednoduchou prípravou ideálne pre každého pekára. Nakoľko pekárske výrobky by mali byť nielen zdravé, výhodné, ale aj chutné, nájdete tu inšpiráciu aj na výrobky z DROŽĎOVKY. V receptúrach sú použité novinky AMORE L SOFT WHEAT a MAXIMO FRESH, ktoré vylepšia chuť, vôňu aj štruktúru chleba a pečiva, a zároveň zabezpečia jeho čerstvosť a mäkkosť po celú dobu jeho trvanlivosti. Veríme, že si z našich nových a moderných receptúr určite vyberiete.
Chlieb ROGGO
Odľahčená verzia receptúry pre Jung Roggo. Vďaka upravenému pomeru dávkovania Jung Roggo a ražnej múky vyrobíte skutočne jedinečný ražný chlebík so špecifickou chuťou, pričom bude naopak veľmi jemný a mäkký.
Tmavá veka
Chutná tmavá veka, ktorá zároveň nie je suchá a ani drobivá. Vďaka spojeniu NON-E Premiumback a novinky v našom sortimente MAXIMO FRESH si získate tých správnych spotrebiteľov, ktorí túžia po kvalitnej a mäkkej tmavej veke na chlebíčky. S touto receptúrou si ju vychutnajú určite dlhšie.
Pravdivo ražný špic
Pravdivo ražnú zmes pozná veľa našich zákazníkov. Používajú ju na výrobu chutného ražného chleba s pekným objemom a jedinečnou chuťou a kvalitou. Tentoraz sme pre Vás pripravili jednoduchú, a pritom veľmi dobrú receptúru na pravdivo ražné špice. A pretože zmes je skutočne výhodná a 100%-ná - stačí Vám na ich výrobu pridať len 3 ďalšie suroviny - droždie, margarín a vodu.
Pletenec s vanilkou a čokoládou
Drožďovku využijete naozaj na množstvo skvelých receptúr - napr. aj na výrobu jemného pletenca. S obľúbenou kombináciou chutí vanilka & čokoláda v podobe pudingovej vanilkovej náplne a čokoládových termostabilných kúskov. Náš tip: pre ešte krajší efekt výrobok namiesto posypania cukrom prestriekajte na povrchu s fondantom alebo Zeelandia Ľadovou polevou.
Tlačený koláč s Drožďovkou
Úžasne jemné, s výbornou chuťou náplne. Čo môže byť lepšie ako pripraviť si tlačené koláče z Drožďovky od Zeelandie? Užite si výhody Drožďovky: jej moderné zloženie, nízke dávkovanie, výbornú jemnosť výrobkov po upečení a menšie vysychanie koláčov. Navyše ak ako náplň použijete kombináciu skvelej a kvalitnej Tvarohovej náplne pek. Zeelandia s Čučoriedkovým gélom všetci spotrebitelia ocenia ich chuť. A nezabudnite jemne posypať koláče žmolenkou pre ešte lepšiu chuť a vzhľad.
Pšenično-ražný chlieb s prírodným kvasom
Čo tak skúsiť upiecť pšenično-ražný chlieb trochu inak? V inom tvare, v podobe dlhého formového bochníka, vďaka čomu sa chlebík bude hodiť aj napr. na chlebíčky. Zároveň s obsahom sušeného prírodného trojstupňového kvasu, ktorý dodá chlebíku chuť, dlhšiu čerstvosť a peknú vôňu. Chlieb stačí nakoniec efektne dozdobiť semienkami.
Rustikálny - dlho zrejúci koreň
Vychutnajte si tú správnu štruktúru a chuť pekárskeho výrobku v receptúre na Dlhozrejúci koreň s Amore L Soft Wheat. Použité prípravky obsahujú čo najmenej éčok. Dlhé zrenie cesta zaručí výnimočnú chuť a jedinečnú štruktúru striedky. Zároveň chutnú a pekne sfarbenú kôrku vďaka prídavku Amore L Soft Wheat. Náš tip: Nezabudnite aj Vy v pekárni ochutnať tento výrobok - ideálne dozdobený napr. v talianskom štýle na spôsob bruschetty.
Tmavý bezlepkový chlebík Zero Problem
Bezlepkový chlebík z nášho nového radu ZERO PROBLEM v skvelej kombinácii dvoch zmesí - svetlej TASTY LF a tmavej MULTI DARK. V receptúre je použitý vyšší podiel tmavej zmesi Multi Dark. Náš tip: ak použijete do receptúry sušené droždie a extra podiel pohánkovej múky dosiahnete excelentnú chuť a kvalitu hotových bezlepkových výrobkov z daných zmesí (chlieb alebo pečivo).
Bezlepkový chlebík TASTY & MULTI DARK
Bezlepkový chlebík z nášho nového radu ZERO PROBLEM v skvelej kombinácii dvoch zmesí - svetlej TASTY LF a tmavej MULTI DARK. Chlebík má výbornú chuť, slovenský vzhľad veky a dokonca pekný rustikálny vzhľad. Nielen pre bezlepkovú diétu.
Štvorlístok Panoplus Dark
Obľúbený Panoplus Dark - pre tmavé a chutné pečivo použitý v kombinácii s našou novinkou v sortimente Amore L Soft Wheat. Pšeničný fermentovaný prípravok s obsahom jačmennej múky zaručí tú správnu mäkkosť, chuť a vôňu tmavého pečiva.
Tmavá bageta Toscane Dark
Tmavá tekvicová bageta/pečivo, ktoré má jedinečnú chuť, farbu, štruktúru striedky a veľmi chutnú kôrku vďaka použitej zmesi (Panoplus) Toscane Dark. Ekonomické dávkovanie zmesi zaručí stredne silne tmavú striedku bagety, viditeľné kúsky tekvicových semienok v striedke. Použitý Amore L Soft Wheat zaručí menšie vysušovanie bagiet/pečiva a zároveň lepšiu vôňu a chuť.
Tmavý cereálny chlieb s Panoplus Dark
Obľúbený Panoplus Dark - pre tmavý a jemný chlieb a pečivo použitý v kombinácii s našou novinkou v sortimente Amore L Soft Wheat. Pšeničný fermentovaný prípravok s obsahom jačmennej múky zaručí tú správnu mäkkosť, chuť a vôňu tmavého chleba.