Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Karamelové mufffiny

Cesto Karamelové s príjemnou karamelovou chuťou a peknou farbou pre variabilné použitie a výrobu rôznych koláčov, zákuskov - ako napr. karamelka, cookies (pri použití margarínu/masla ), muffiniek a výborné v kombinácii s Presta toffee, MIFI karamel, Panna Cottou, a Frutafilmi/Fruitfulmi.

Cookies z Cesta Karamelového

Chutné cookies z Cesta Karamelového.

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny

Cesto špaldové s orechmi - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny a napr. základ pre skvelý cheesecake a pod.

Biskuit Instant - základná receptúra na korpus a pláty

Biskuit Instant Vám zabezpečí rýchle a bezpečné spracovanie piškótovej hmoty, optimálne vlastnosti upečeného korpusu s jemnou chuťou a vôňou, jemnou pórovitosťou korpusov. Zaručí Vám dlhšiu trvanlivosť výrobkov. Ideálne aj pre bábovky.

Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.

Plnené cookies z Cesta špaldového s orechmi

Plnené cookies s karamelovou náplňou.

Cookies z Cesta Čokoládového

Vynikajúce chutné cookies z Cesta Čokoládového.

Cesto Čokoládové - základná receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny

Ideálne pre mnohé receptúry - pláty, korpusy, základ na cheesecake, muffiny, cookies a pod.

Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr

Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).

Základná receptúra na piškótovú tortu a pláty

Zmes na prípravu piškótovej hmoty svetlá. Moderný spôsob prípravy piškótovej hmoty, efektívnejšia práca s hmotou, ktorá je stabilná a umožňuje prípravu väčšieho objemu hmoty naraz. Stačí pridať celé vajcia a vodu a našľahať. Dlhá trvanlivosť hotových korpusov.

Špice s Bolero Instant

Špic ako má byť - komplet zo surovín Zeelandia - Bufler piškótka, Bolero ako základ krému na špice, Topmix ako chutná polotekutá náplň špicov a kvalitná Zela cukrárska poleva tmavá dodá tomuto výrobku správnu chuť a vzhľad.