

Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
Klasické punčové rezy s Piškótovu 100 svetlou
Chutné a klasické punčové rezy.
Klasické punčové rezy s Bufler Komplet
Chutné a klasické punčové rezy zo zmesi Bufler Komplet - 100% kompletnej zmesi.
Pomarančové punčové rezy s Bufler Komplet
Chutné pomarančové punčové rezy zo zmesi Bufler Komplet - 100% kompletnej zmesi.
Jahodový cheesecake
Pečený čokoládovo-jahodový Nielen jogurty sú obľúbené práve v jahodovej a čokoládovej chuti, ale aj v tomto cheesecaku sa snúbi len to všetko najlepšie: Fruitful Jahoda, Ken Trufa, Cesto Čokoládové a Jogurtová náplň. Nielen káva ale aj práve tento cheesecake dodá vašim zákazníkom pozitívnu energiu a ten správny impulz počas dňa. Každá vrstva v sebe prináša niečo úžasné, jemné a prekvapivé.
Jahodový cheesecake
Pečený čokoládovo-jahodový Nielen jogurty sú obľúbené práve v jahodovej a čokoládovej chuti, ale aj v tomto cheesecaku sa snúbi len to všetko najlepšie: Fruitful Jahoda, Ken Trufa, Cesto Čokoládové a Jogurtová náplň. Nielen káva ale aj práve tento cheesecake dodá vašim zákazníkom pozitívnu energiu a ten správny impulz počas dňa. Každá vrstva v sebe prináša niečo úžasné, jemné a prekvapivé.
Mangový cheesecake
Plný sladkého manga a tvarohu Kombinácia tvarohu a ovocia nie je pre slovenského milovníka koláčov ničím neobvyklým. Ešte len začala sezóna, už naše babky a mamky piekli tieto druhy koláčov. Mangový cheesecake v novom modernom šate a chuti, určite zmizne z nedeľného stola tak rýchlo ako klasická verzia. Bohato dozdobený mangom ako v náplni, tak aj na povrchu. Zeelandia má pre Vás skvelé riešenie: bohaté zdobenie s celoročne dostupným Fruitful Mango s obsahom 70% kúskov chutného manga.
Makový cheesecake s višňami
Spojenie tradície a sviežej chuti Tento cheesecake určite zachutí ako mladým, tak aj starším generáciám. S láskou upečený, s bohatým obsahom jogurtovej, tvarohovej náplne a kvalitného maku, kontrastne dozdobený s bielou čokoládovou polevou a v kombinácii s jemne kyslastými višňami - ten pravý pôžitok! So základom z trenej špaldovej hmoty s orechmi pre ešte lepšiu chuť.
Makový cheesecake s višňami
Spojenie tradície a sviežej chuti Tento cheesecake určite zachutí ako mladým, tak aj starším generáciám. S láskou upečený, s bohatým obsahom jogurtovej, tvarohovej náplne a kvalitného maku, kontrastne dozdobený s bielou čokoládovou polevou a v kombinácii s jemne kyslastými višňami - ten pravý pôžitok! So základom z trenej špaldovej hmoty s orechmi pre ešte lepšiu chuť.
Kokosový cheesecake
Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.
Kokosový cheesecake
Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.
Brusnicový cheesecake
Hľadáte inú a pritom výnimočnú chuť v cheesecaku? Tak neváhajte a siahnite po brusnicovej verzii v kombinácii s Cestom Čokoládovým. Na čokoládovom základe sa honosne nesie brusnicová ovocná vrstva, ktorá je jemne dozdobená tvarohovojogurtovou šľahačkovou náplňou. A keďže ružová je fakt trendom a nemusí ísť o ruby - vytvorili sme skvelú polevu zo Scaldis White (bieleho) v kombinácii s Brusnicami v géli.
Brusnicový cheesecake
Hľadáte inú a pritom výnimočnú chuť v cheesecaku? Tak neváhajte a siahnite po brusnicovej verzii v kombinácii s Cestom Čokoládovým. Na čokoládovom základe sa honosne nesie brusnicová ovocná vrstva, ktorá je jemne dozdobená tvarohovojogurtovou šľahačkovou náplňou. A keďže ružová je fakt trendom a nemusí ísť o ruby - vytvorili sme skvelú polevu zo Scaldis White (bieleho) v kombinácii s Brusnicami v géli.