Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Purple Velvet torta 20 cm

Vychutnajte si jedinečnú kombináciu korpusu Velvet Purple Cake a parížskej smotany KEN Trufa. Moderné prevedenie a zároveň prekvapivo jednoduché dokončenie torty podčiarknuté krásnym dozdobením. Na stojane vynikne v každej vitríne a pri každej príležitosti. Vašim zákazníkom pripomenie neskoré leto a prechádzky lesom alebo záhradami s bohatou bobuľovitou chuťou a krásnym purpurovým korpusom na reze.

Perníkový cheesecake 24 cm

Jedinečný perníkový cheesecake, ktorý poteší milovníkov pravej vianočnej chute. Základ aj dozdobenie tvoria skvelé perníčky Zeelandia, pričom náplň v sebe spája klasickú chuť cheesecake so Zeelandia tvarohovou náplňou. Druhá vrstva ľahkej smotanovej náplne ozvláštni celý cheesecake.

Torta Shrek 30 x 40 cm

Detské torty neodmysliteľne patria ku každej oslave počas celého roka.... Urobiť zelenú tortu so Shrekom tak, aby ju deti milovali je tak trochu kumšt. Nám sa to však podarilo a všetci, ktorí ju mali možnosť ochutnať to určite potvrdia. Proste táto ovocná kombinácia je pre deti tá naj.

Perníkové dukáty so slivkovým lekvárom

Perníčky a perníkové dukáty s kvalitným slivkovým lekvárom Premium. Raz ich upečiete a budete ich chcieť piecť stále. Perníčky majú skvelú chuť a sú hneď mäkké. Zároveň po dobrom uskladnení dlho vydržia. Okrem toho z Cesta Korzenného (perníkového) viete pripraviť aj trenú hmotu, cookies a pod.

Perníčky z Cesta Korzenného

Hneď mäkké a chutné perníčky od Zeelandie Perníčky neodmysliteľne patria k predvianočnému a vianočnému obdobiu. Tie od Zeelandie rozvoňajú Vašu prevádzku a zákazníci ani nemusia čakať, kým zmäknú. Vedia si ich hneď vychutnať, či už v klasickej podobe, so slivkovým lekvárom, na cheesecake alebo v podobe trenej hmoty naplnenej pred pečením napr. slivkovým lekvárom, vanilkovým pudingom a pod. Nezabudnite preto napiecť zákazníkom tieto perníčky v rodinnom balení aj do zásoby.

Čokoládovo-pomarančové rezy 30 x 40 cm

Hra chutí Spojenie tých najlepších ingrediencií: Cesto čokoládové so skvelou kombináciou chutí v náplní - prepojením karamelu a jemnej pomarančovej náplne Fruitful. Dozdobené kvalitnou ganážou.

Tartaletka 8 cm višňová

Tartaletky Čerstvé tartaletkové cesto z Mamas Pie a jedinečné náplne Zeelandia - proste skvost na každú príležitosť, oslavu, alebo posedenie počas celého roka. Vychutnajte si hneď 2 skvelé chute - višne s makom v bielej čokoláde alebo citrónový krém s likérom a bielou čokoládou.

Tartaletka 8 cm likérová

Tartaletky Čerstvé tartaletkové cesto z Mamas Pie a jedinečné náplne Zeelandia - proste skvost na každú príležitosť, oslavu, alebo posedenie počas celého roka. Vychutnajte si hneď 2 skvelé chute - višne s makom v bielej čokoláde alebo citrónový krém s likérom a bielou čokoládou.

Perníkový chlebíček

S týmto perníkovým chlebíčkom uchvátite každého zákazníka. Jedinečná kombinácia Cesta Korzenného (perníkového) so slivkovým lekvárom Premium a skvelou mliečno-vanilkovou náplňou vytvorí vianočnú atmosféru na každom slávnostnom stole. Chlebíček môžete dozdobiť podľa Vašej fantázie.

Jablkovo-škoricové profiterolky

Jesenné chute v spojení s odpaľovanou hmotou Obľúbené profiterolky naplnené zaujímavou jesennou kombináciou chutí - krémovej jablkovej náplne a kávovo-škoricovej ganáže z bielej čokolády Arabesque. Prekvapte svojich zákazníkov skvelou a jedinečnou kombináciou chutí.

Zlatý chlieb

Slovenský chlieb POVAŽAN -new Chlieb a pečivo na každodenný stôl. Už po celé stáročia Slovania inklinovali ku kvalitnému ražnému, pšeničnému a zemiakovému chlebu. My v Zeelandii to vieme, a preto Vám prinášame aktuálne inovovanú zmes Považan, z ktorej pripravíte božský slovenský chlieb a ďalšie zaujímavé chleby a pečivo, ktoré spotrebitelia žiadajú na svoj každodenný stôl.

Chlieb Slovenská dedina

Slovensko a jeho tradície Jedinečné spojenie medzi minulosťou a súčasnosťou je pripomienkou toho, odkiaľ pochádzame a čo je pre nás Slovákov dôležité. Na Slovensku je pečenie chleba harmonickou súhrou tradičných a moderných spôsobov, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a obohacujú. Moderné pekárne na Slovensku prijali a adaptovali tieto tradičné metódy, aby dosiahli väčšiu produkciu, čím zabezpečujú dostupnosť kvalitného chleba pre širšiu verejnosť. Mnohé pekárne tak kombinujú osvedčené receptúry a techniky s pokročilou technológiou, čo umožňuje efektívnejší proces pečenia a zlepšenú kvalitu a chuť výrobkov.