Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Bezéčkové rožky

Aj v našom sortimente nájdete chutné a bezéčkové zmesi a prípravky - jednou z nich u zákazníkov v roku 2019 už dobre overených je NON-E PREMIUMBACK. Je ideálny pre všetky typy pečiva s jednoduchých dávkovaním napr. ako je v prípade bezéčkových rožkov 1 % na množstvo pridanej múky. Ponúknite aj Vy svojim zákazníkom chutné a zdravšie pečivo.

Špaldovo-mrkvové muffiny

Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.

Špaldovo-mrkvové muffiny

Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.

Barančeky z Jung Basis Rühr

Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Bábovka z Jung Basis Rühr

Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Jemné pečivo - Lupačka, uzol... bez éčok (s NON-E Premiumback)

Vyrobiť jemné pečivo bez obsahu éčok s vynikajúcou chuťou, jemnosťou a dobrým objemom už nie je problém. So Zeelandia bezéčkovým NON-E Premiumback to je hračka. Nízke dávkovanie 1 % na množstvo pridanej múky a správny pomer tuku a cukru do receptúry a Vaše lúpačky, uzly alebo briošky budú jedna radosť.

Veľkonočná vianočka bez obsahu éčok s Premiumback

Klasika v TRENDE DOBY: s NON-E Premiumback bez obsahu éčok Vynikajúca vianočka bez obsahu éčok vyrobená s NON-E Premiumback. Pekný objem a jemne sladká chuť vianočky. Jednoduché dávkovanie: 1% prídavok na množstvo múky. Stačí pridať Vami obľúbené množstvo cukru, tuku, soli, hrozienok, kandizovaného ovocia a vytvoriť si obľúbené výrobky v bezéčkovej verzii.

Pumpkin carrot bageta/pečivo

NOVINKA - zápara bez prídavku prídavných látok - TEKVICA - MRKVA. Prírodne stabilizovaná zápara obsahujúca tekvicové semienka, kúsky mrkvy, ovsený kvas, ľanové semienka. Ideálna pre výrobu chutného viaczrnného chleba, bagiet a plundrových výrobkov. Dávkovanie: 50-100% na hmotnosť múky. Vychutnajte si teraz skvelú viaczrnnú bagetu pripravenú v kombinácii so Zeelandia Lactorex originál.

Pumpkin carrot chlieb - Rustikál

NOVINKA - zápara bez prídavku prídavných látok - TEKVICA - MRKVA. Prírodne stabilizovaná zápara obsahujúca tekvicové semienka, kúsky mrkvy, ovsený kvas, ľanové semienka. Ideálna pre výrobu chutného viaczrnného chleba, bagiet a plundrových výrobkov. Dávkovanie: 50-100% na hmotnosť múky. Vychutnajte si ho teraz v peknom okrúhlom rustikálnom vzhľade. Povrch chleba je pekne dodekorovaný s Decoration Grit.

Slimáky so špenátovou náplňou s brokolicou

PEČIVO v TRENDE DOBY: JOGOGOLD a SLANÉ NÁPLNE Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou náplňou Bolognese, Mexico, pizza náplňami z našej ponuky alebo novou Špenátovou náplňou s brokolicou a strúhaným Eidamom/syrom ako kombinácia chutí. Slimáčiky: ideálne vďaka špenátovej náplni aj počas veľkonočného (jarného) obdobia, veľmi pekné na vzhľad po upečení a jemne dozdobené sezamom.

Slimáky s pizza náplňou

Aj z pečivovej zmesi si viete ľahko pripraviť chutné slané snacky napr. v podobe slimáčika plneného slanou náplňou. Jemne korenená chuť zmesi Jogogold v spojení s jedinečnou variantou slanej náplne Mexico Vašich zákazníkov určite osloví. Slimáky sú veľmi pekné na vzhľad po upečení a jemne dozdobené sezamom.

TURBAN so špenátovou náplňou

PEČIVO v TRENDE DOBY: JOGOGOLD a SLANÉ NÁPLNE Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou náplňou Bolognese, Mexico, pizza náplňami z našej ponuky alebo novou Špenátovou náplňou s brokolicou a strúhaným Eidamom/syrom ako kombinácia chutí. Turbany: Pečené v papierových alebo aluminium formičkách. Pekný celkový vzhľad výrobku ako aj zaujímavý vzhľad na reze. Pre ešte krajší vzhľad je povrch potretý vaječnou melanžou a posypaný zákazníkmi obľúbeným sezamom.