

Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
Vianočka bez obsahu éčok (s NON-E Premiumback)
Vynikajúca vianočka bez obsahu Éčok vyrobená s NON-E Premiumback a vhodným pomerom cukru a tuku do receptúry. Pekný objem a jemne sladká chuť vianočky.
Jemné pečivo - Lúpačka, uzol... bezéčok (s NON-E Premiumback)
Vyrobiť jemné pečivo bez obsahu Éčok s vynikajúcou chuťou, jemnosťou a dobrým objemom už nie je problém. So Zeelandia bezéčkovým NON-E Premiumback to je hračka. Nízke dávkovanie 1 % na množstvo pridanej múky a správny pomer tuku a cukru do receptúry a Vaše lúpačky, uzly alebo briošky budú jedna radosť.
Riteš s cesnakom bezéčok
Cesnakový ozol - alebo tzv. riteš bez obsahu éčok (s NON-E Premiumback) poteší milovníkov chutných plundrových výrobkov - pričom na jeho výrobu sa použil aj NON-E Zeelandia margarín ťažný-pláty.
Rožok tukový bezéčok
Ponúknite aj Vy svojim zákazníkom chutné a zdravšie výrobky - momentálne žiadaný dopyt po bezÉčkových surovinách a zmesiach a použite overený prípravok od Zeelandie. NON-E PREMIUMBACK je pekársky prípravok bez obsahu Éčok pre výrobu chutných rožkov a pečiva - vynikajúco kombinovateľný s inými bezéčkovými zmesami pre výrobu pečiva alebo viaczrnného pečiva.Vhodné aj pre plundrové výrobky. NON-E PREMIUMBACK zaručí lepšie vlastnosti cesta pri spracovaní (suché a nelepivé cesto) a lepší objem pečiva. Jednoduché dávkovanie: 1 % na množstvo použitej múky.
Bezéčkové rožky
Aj v našom sortimente nájdete chutné a bezéčkové zmesi a prípravky - jednou z nich u zákazníkov v roku 2019 už dobre overených je NON-E PREMIUMBACK. Je ideálny pre všetky typy pečiva s jednoduchých dávkovaním napr. ako je v prípade bezéčkových rožkov 1 % na množstvo pridanej múky. Ponúknite aj Vy svojim zákazníkom chutné a zdravšie pečivo.
Špaldovo-mrkvové muffiny
Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.
Špaldovo-mrkvové muffiny
Zdravšia verzia muffinov s obsahom strúhanej mrkvy a chutného, obľúbeného Cesta špaldového s orechmi. Pekný objem, nadýchaná štruktúra a vyvážená chuť muffinov. Dozdobené s Ken Lactea 35%.
Barančeky z Jung Basis Rühr
Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.
Bábovka z Jung Basis Rühr
Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.
Jemné pečivo - Lupačka, uzol... bez éčok (s NON-E Premiumback)
Vyrobiť jemné pečivo bez obsahu éčok s vynikajúcou chuťou, jemnosťou a dobrým objemom už nie je problém. So Zeelandia bezéčkovým NON-E Premiumback to je hračka. Nízke dávkovanie 1 % na množstvo pridanej múky a správny pomer tuku a cukru do receptúry a Vaše lúpačky, uzly alebo briošky budú jedna radosť.
Veľkonočná vianočka bez obsahu éčok s Premiumback
Klasika v TRENDE DOBY: s NON-E Premiumback bez obsahu éčok Vynikajúca vianočka bez obsahu éčok vyrobená s NON-E Premiumback. Pekný objem a jemne sladká chuť vianočky. Jednoduché dávkovanie: 1% prídavok na množstvo múky. Stačí pridať Vami obľúbené množstvo cukru, tuku, soli, hrozienok, kandizovaného ovocia a vytvoriť si obľúbené výrobky v bezéčkovej verzii.
Pumpkin carrot bageta/pečivo
NOVINKA - zápara bez prídavku prídavných látok - TEKVICA - MRKVA. Prírodne stabilizovaná zápara obsahujúca tekvicové semienka, kúsky mrkvy, ovsený kvas, ľanové semienka. Ideálna pre výrobu chutného viaczrnného chleba, bagiet a plundrových výrobkov. Dávkovanie: 50-100% na hmotnosť múky. Vychutnajte si teraz skvelú viaczrnnú bagetu pripravenú v kombinácii so Zeelandia Lactorex originál.