Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Špaldové pečivo s Panoplus Špalda a Zea Soft

Panoplus Špalda je zmes pre výrobu chutného špaldového chleba a pečiva s kúskami špaldy. Trendová zmes veľmi obľúbená u zákazníkov a spotrebiteľov. V zmesi okrem špaldy – drvenej a pufovanej je prídavok sladovej jačmennej múky, extrudovanej kukuričnej krupice, kvalitného sušeného kvasu a lepku. Odporúčame prípravu so záparou pre ideálne nabobtnanie špaldových zŕn. Ideálne v kombinácii s VZ 100, VZ špaldovou záparou Miss. Špalda pre dosiahnutie ešte väčšieho objemu špaldového podielu alebo podielu celých zŕn v hotovom výrobku – chlebe a pečive. Dávkovanie: Chlieb: 1. 75 % pšeničná múkaT 650 ku 25 % Panoplus Špalda, Pečivo: 2. 75 % pšeničná múka T 512 ku 25 % Panoplus Špalda Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Pečivo s Panoplus Dark a Zea Soft

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Dávkovanie: Pečivo: 1. 100 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark 2. 75 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Viaczrnný chlieb s Panoplus Dark a Zea Soft

Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Náš tip: vyskúšajte prídavok sušených sliviek pre ešte výnimočnejšiu chuť chleba. Dávkovanie: Chlieb: 1. 100 % pšeničná múka T-650 ku 25 % Panoplus Dark 2. 55 % pšeničná múka T-650, 20 % ražná múka T-930 ku 25 % Panoplus Dark Gamma Bonpano je prípravok, ktorý zabezpečí pekný objem chleba. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť chleba do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na chlieb sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť chleba ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Pudingový DUO pletenec s Presta Vanilla/Choco a Zea Soft

Chutné spojenie vanilkového a čokoládového pudingu v Korent vanilla ceste ideálny na raňajky, k čaju a káve, rodinné balenia na víkend a samozrejme na Veľkú noc. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na jemné pečivo sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pletenca a dlhšiu trvanlivosť po zabalení.

Rožok tukový so Zea Soft 2%

Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).

Rožok tukový so Zea Soft 4%

Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pečiva - rožky ostávajú mäkké, neschnú tak v boxe v obchodoch a majú výbornú chuť a plnú striedku s jemnou štruktúrou.

Rožok do mrazu s Nordix Super New

Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny. S jeho pomocou vyrobíte krásne a chutné rožky -vhodné aj na mrazenie.

Rožok čerstvý s Nordix Super New

Vychutnať si výrobky z Nordix Super New - pečivo, croissanty môžete aj pri pečení bez mrazenia - ako čerstvé výrobky. Napr. čerstvo upečený chutný rožok. Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny.

Plnený croissant s Nordix Super New a Nusanté

Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny. Vychutnať si výrobky z Nordix Super new - pečivo, croissanty môžete aj pri pečení bez mrazenia - ako čerstvé výrobky. Napr. čerstvo upečený jemný plnený croissant.

Croissant do mrazu s Nordix Super New

Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny. S jeho pomocou vyrobíte krásne a chutné croissanty.

Plundrové pečivo predpečené-mrazené s Nordix Super New

003 Nordix Super New je špeciálny prípravok pre mrazené pekárske výrobky Nordix Super New chráni droždie a zvyšuje toleranciu cesta, dáva cestu vyššiu elasticitu a ochranu pri procese mrazeniam, zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. Zachováva vlastnosti gluténovej štruktúry po zmrazení a vlastnosti cesta aj po dlhom období skladovania v mrazničke. Veľký sortiment je k dispozícii kedykoľvek: čerstvé hotové výrobky môžu byť vyrobené v krátkom čase. Odporúčané dávkovanie: od 2 % na múku * pre dosiahnutie chrumkavého chleba a bagiet je dávkovanie 4 – 5 % na múku ( vtedy nepridávate žiadny iný pekársky prípravok ). Hlavné znaky technologického postupu: Zabezpečte, aby cesto bolo dobre nakysnuté Teplota cesta nesmie byť vysoká ( do 20 °C ) Cesto musí byť rýchlo spracované, vytvarované a zamrazené Chráňte cesto počas spracovania pred oschnutím Teplota počas prepravy musí byť stála.

Kyjevský chlieb s Molkesauerom

Kyjevský chlieb s kvalitným pastovitým kvasom Molkesauer a Zeelmilkom (srvátkou) výbornej kvality.