

Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
Zbojnícky posúch so Silkgrain Onion Garlic
SILKGRAIN ONION GARLIC= Mr. Korn Onion Garlic Varená obilná zápara s chuťou cibule a cesnaku - zmes na výrobu chleba a pečiva a špeciálnych pekárskych výrobkov ako sú posúchy, pagáče a pod. Celé kúsky obilnín sú vopred uvarené, zakyslené a s prídavkom soli a prírodného kvasu. Bez pridania prídavných látok. Osobitá chuť a vôňa hotových výrobkov. Ľahko stráviteľný výrobok vďaka technológii spracovania varením. V tejto receptúre s použitím NON-E Premiumback si ju vychutnáte ako výnimočne chutný posúch, ktorý je ideálny ako príloha napr. ku grilovaným špecialitám, mäsku, posedeniu pri pive a pod. Nakoľko chuť cibuľovo-cesnakovej zápary je neskutočne prepracovaná a vyvážená dozdobenie je na Vás: Dekor Slniečko, Seedmix, alebo klasická slaná podoba za použitia kombinácie hrubej soli a rasce alebo sezamu. Posúch môžete taktiež potrieť cesnakovou pastou rozrobenou s olejom a soľou.
Delená bageta so SILKGRAIN Onion Garlic
Chutná delená bageta s kvasovou záparou Silkgrain Onion Garlic -cibuľovo-cesnakovou, ktorú si doma napr. ku grilovačke, mäsku alebo len tak na raňajky podelí celá rodinka.
Jemné pečivo s Korent Europe a Zea Soft
Chutné jemné pečivo s chuťou citrónu a peknou žltou farbou striedky, vynikajúco mäkké a dlho čerstvé ako z domácich surovín. Dávkovanie Korent Europe 20 % na množstvo pridanej múky zaručí, že všetky prednosti zmesi sa prenesú do hotového výrobku. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).
Toastový chlieb svetlý s Bonpano Krokant a Zea Soft
Chutný toastový chlieb za použitia Bonpano Krokant, ktorý dodá toastovému chlebu krásny objem, peknú štruktúru striedky a dobrú chuť. Toatový chlieb sa dobre krája a pekne farbí v hriankovači.
Špaldové pečivo s Panoplus Špalda a Zea Soft
Panoplus Špalda je zmes pre výrobu chutného špaldového chleba a pečiva s kúskami špaldy. Trendová zmes veľmi obľúbená u zákazníkov a spotrebiteľov. V zmesi okrem špaldy – drvenej a pufovanej je prídavok sladovej jačmennej múky, extrudovanej kukuričnej krupice, kvalitného sušeného kvasu a lepku. Odporúčame prípravu so záparou pre ideálne nabobtnanie špaldových zŕn. Ideálne v kombinácii s VZ 100, VZ špaldovou záparou Miss. Špalda pre dosiahnutie ešte väčšieho objemu špaldového podielu alebo podielu celých zŕn v hotovom výrobku – chlebe a pečive. Dávkovanie: Chlieb: 1. 75 % pšeničná múkaT 650 ku 25 % Panoplus Špalda, Pečivo: 2. 75 % pšeničná múka T 512 ku 25 % Panoplus Špalda Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).
Pečivo s Panoplus Dark a Zea Soft
Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Dávkovanie: Pečivo: 1. 100 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark 2. 75 % pšeničná múka T-512 ku 25 % Panoplus Dark Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).
Viaczrnný chlieb s Panoplus Dark a Zea Soft
Panoplus Dark je zmes pre výrobu chutného tmavého viaczrnného chleba a pečiva s jemnou štruktúrou striedky. S bohatým obsahom semienok ako slnečnica, ľan, sezam, proso, sladových pšeničných a ovsených vločiek, kukuričnej lámanky a lepku. Ideálne v kombinácii s posypovými zmesami ako je Seedmix, Decor Slniečko, Decor Grit a pod. Náš tip: vyskúšajte prídavok sušených sliviek pre ešte výnimočnejšiu chuť chleba. Dávkovanie: Chlieb: 1. 100 % pšeničná múka T-650 ku 25 % Panoplus Dark 2. 55 % pšeničná múka T-650, 20 % ražná múka T-930 ku 25 % Panoplus Dark Gamma Bonpano je prípravok, ktorý zabezpečí pekný objem chleba. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť chleba do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na chlieb sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť chleba ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).
Pudingový DUO pletenec s Presta Vanilla/Choco a Zea Soft
Chutné spojenie vanilkového a čokoládového pudingu v Korent vanilla ceste ideálny na raňajky, k čaju a káve, rodinné balenia na víkend a samozrejme na Veľkú noc. Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na jemné pečivo sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pletenca a dlhšiu trvanlivosť po zabalení.
Rožok tukový so Zea Soft 2%
Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere).
Rožok tukový so Zea Soft 4%
Aby ste dosiahli jemnosť a mäkkosť pečiva do receptúry sme pridali Zea Soft - prípravok, pričom k receptúre na rožky sa už nepridáva margarín/olej. Zea soft svojimi vlastnosťami ovplyvní štruktúru striedky, zjemní ju, predĺži čerstvosť pečiva ( u dávkovania od 2- 4 % v značnej miere). Receptúra je pre dávkovanie 4% - pre ešte väčšiu jemnosť pečiva - rožky ostávajú mäkké, neschnú tak v boxe v obchodoch a majú výbornú chuť a plnú striedku s jemnou štruktúrou.
Rožok do mrazu s Nordix Super New
Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny. S jeho pomocou vyrobíte krásne a chutné rožky -vhodné aj na mrazenie.
Rožok čerstvý s Nordix Super New
Vychutnať si výrobky z Nordix Super New - pečivo, croissanty môžete aj pri pečení bez mrazenia - ako čerstvé výrobky. Napr. čerstvo upečený chutný rožok. Nordix Super New chráni droždie a cesto pri procese mrazenia. Zvyšuje toleranciu cesta. Dáva cestu vyššiu elasticitu. Zabraňuje vytváraniu kryštálikov vody v ceste pri mrazení. Zvyšuje toleranciu cesta pri rozmrazovaní a konečnom kysnutí cesta. je vhodné aj na spomalené kysnutie, croissanty a mrazenie šokermi. Je to vhodný prípravok aj na čerstvé výrobky, nielen mrazené. Neovplyvňuje chuť konečného výrobku - je neutrálny.