Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Smotanové kopuly jogurtové

Zaujímavé smotanové kopuly na obohatenie sortimentu každej cukrárne - jogurtové, malinové, čokoládové - napr. so žltou Palettou na povrchu ideálne pre jarné obdobie a Veľkú Noc.

Špaldovo-karamelové rezy

Výborná kombinácia špaldového cesta s orechmi, karamelovou náplňou a bielkovým korpusom pre trvanlivejšie zákusky napr. na svadbu, oslavy a pod.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta Čokoládového, s náplňou Presta ochutenou banánovou ochucovacou pastou Compound Banana a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek zo zmesi Bufler Komplet.

Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky s kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.

Bábovka Fantázia s kandizovaným ovocím

Jedinečná a šťavnatá bábovka - z našej zmesi Bábovková zmes - Fantázia - nielen na Veľkú noc a Vianoce.

Jemné pečivo s Lactorex originál

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Vianočka so sušeným ovocím

Chutná slávnostná vianočka s kandizovaným/sušeným ovocím a hrozienkami z Korent Vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.

Sviatočná vianočka s hrozienkami

Chutná sviatočná vianočka s hrozienkami (kandizovaným ovocím, sušeným ovocím, sekanými slivkami a pod.) z Backcreme - chuťovo poteší každého spotrebiteľa.

Maslový pletenec

2046 Butter backcreme dodá Vašim výrobkom nielen jemnosť striedky, čerstvosť a mäkkosť, ale aj úžasnú maslovú chuť a vôňu, ktorej neodolá žiadny spotrebiteľ. Pre jemné pečivo z kysnutého cesta. Dávkovanie: 20 % na múku.

Zemplínsky koláč

KLASIKA ZEMPLÍNSKY KOLÁČ Pre tradičných milovníkov Veľkej Noci Ku šunke, klobáske, cvikle, vajíčkam, hrudke a iným dobrotám nesmie chýbať chuťovo vyvážený Zempliňák. Niektorí si bez neho nevedia predstaviť celú Veľkú Noc (a nie sú ochotní jesť šunku s paschou alebo sa výnimočne zaobídu celú Veľkú Noc bez klasického chleba). Či už ho pripravíte s nami dole odporúčanou receptúrou, kde je vyvážená chuť sladkosti a slanosti a zároveň pridaná Zea Soft pre lepšiu trvanlivosť a jemnosť striedky, alebo použijete naše ďalšie zmesi ako je Backcreme alebo Butter Backcreme, tento chlebo-koláč sa Vám vždy vďaka našim receptúram vydarí.

Veľkonočný maslový koláč

Veľkonočný maslový koláč z Butter Backcreme je jedinečný svojou maslovou chuťou, jemnou štruktúrou vo Vás vyvolá pocit jedinečnej chuti. Veľkonočný maslový koláč - pri dodržaní dávkovania 20 % Butter Backcreme na množstvo pridanej múky môžete nazvať maslovým, kvôli dostatočnému podielu prepusteného masla v zložení Butter Backcreme. Tvar veľkonočného koláča je na Vás - cestové kusy môžete voľne ukladať na plechy v podobe veky, alebo prepletať z dvoch alebo troch prútov na tzv. mazanec alebo sa pohrať s jeho tvarom a vzhľadom pri použití a pečení vo forme.