Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Twister s makovou náplňou

Makový twister ako od babičky - plný vysokokvalitného maku - z novej Plnky makovej premium s obsahom až 50 % maku. Ponúknite svojim zákazníkom skutočnú kvalitu. Korent vanilla je zmes na prípravu jemného pečiva, ktorá si nájde široké uplatnenie vo Vašej pekárni a je veľmi obľúbená spotrebiteľmi.

Twister s orechovou náplňou

Orechový twister ako od babičky - plný vysokokvalitnéej vlašsko-orechovej náplne - z novej Plnky orechovej premium s obsahom až 50 % vlašských orechov. Ponúknite svojim zákazníkom skutočnú kvalitu. Korent vanilla je zmes na prípravu jemného pečiva, ktorá si nájde široké uplatnenie vo Vašej pekárni a je veľmi obľúbená spotrebiteľmi.

Plundrový venček s makovou náplňou

Plundrový venček z kvalitnej zmesi Nordix croissant a novej makovej náplne v suchom stave s obsahom 50 % maku Plnkou makovou premium. Vychutnajte si túto skvelú kombináciu v podobe plundrového venčeka.

Plundrový venček s orechovou náplňou

Plundrový venček z kvalitnej zmesi Nordix croissant a novej orechovej náplne v suchom stave s obsahom 50 % vlašských orechov Plnkou orechovou premium. Vychutnajte si túto skvelú kombináciu v podobe plundrového venčeka.

CHOCOMISÚ - prekvapte svoju návštevu a zákazníkov skvelou chuťou

Jedinečné spojenie čokolády a smotany - to je KEN TRUFA - hotová parížska smotana. Zeelandia je výhradným dovozcom KEN smotán na Slovensku. KEN TRUFU stačí dobre vychladenú vyšľahať pri strednej rýchlosti a použiť na mnoho cukrárskych aplikácií - či už klasické parížske rožky, špice, banánovú alebo skvelú čoko-višňa tortu, chrumkavé rezy, cigáro, chocomisú a trufle guličky a pod.

JEMNÉ REZY

Chutné a bez obsahu múky- Jemné rezy so zaujímavým spracovaním na reze ( v tvare roládok) s Panna Cottou a parížskou smotanou KEN Trufa.

Viaczrnná plundra so Silkgrain Ebony

Ebony pečivo Vás určite prekvapí svojou neodolateľnou chuťou - už samotným zložením tejto obilnej zápary Silkgrain Ebony je táto zmes predurčená k výrobe skvelého chleba a pečiva s obsahom celých bôbov sóje. Zloženie:tekutý ŠPALDOVÝ kvas (voda, celozrnná ŠPALDOVÁ múka, štartovacia kultúra), SÓJOVÉ bôby, lúpané slnečnicové semienka, ľanové semienka, sladová pražená JAČMENNÁ múka, jedlá soľ (1,2%). (aktuálne k 12.02.2018). Tentoraz Vám ho ponúkame v chutnej verzii viaczrnnej plundre s obsahom sójových bôbov.

Viaczrnná plundra so Silkgrain Ebony

Ebony pečivo Vás určite prekvapí svojou neodolateľnou chuťou - už samotným zložením tejto obilnej zápary Silkgrain Ebony je táto zmes predurčená k výrobe skvelého chleba a pečiva s obsahom celých bôbov sóje. Zloženie:tekutý ŠPALDOVÝ kvas (voda, celozrnná ŠPALDOVÁ múka, štartovacia kultúra), SOJOVÉ bôby, lúpané slnečnicové semienka, ľanové semienka, sladová pražená JAČMENNÁ múka, jedlá soľ (1,2%). (aktuálne k 12.02.2018). Tentoraz Vám ho ponúkame v chutnej verzii viaczrnnej plundre s obsahom sójových bôbov.

EBONY bageta

Sójová bageta rustikálneho vzhľadu pre rozšírenie sortimentu Vašej pekárne, jednoduchá na prípravu, s výbornou chuťou a viditeľnými sójovými bôbami na reze. Sója je zdrojom kvalitných bielkovín a v našej zápare je už v podobe ľahko stráviteľnej suroviny.

Chlieb EBONY ( s páskou)

Sója je zdroj kompletných bielkovín. Je preto vhodná ako súčasť výživy každého človeka ako aj vegetariánov a vegánov, ktorých organizmus by inak niektoré aminokyseliny nevedel získať. Sója obsahuje látky, ktoré blokujú tráviace enzýmy v tenkom čreve, preto musí byť tepelne upravená – varením sa tieto látky ničia. Chlieb EBONY vďaka obsahu varených celých zŕn sóje je ľahšie stráviteľný, má lepšiu výživovú hodnotu a zostane aj dlhšie čerstvý a šťavnatý.

Chlieb EBONY ( s páskou)

Sója je zdroj kompletných bielkovín. Je preto vhodná ako súčasť výživy každého človeka ako aj vegetariánov a vegánov, ktorých organizmus by inak niektoré aminokyseliny nevedel získať. Sója obsahuje látky, ktoré blokujú tráviace enzýmy v tenkom čreve, preto musí byť tepelne upravená – varením sa tieto látky ničia. Chlieb EBONY vďaka obsahu varených celých zŕn sóje je ľahšie stráviteľný, má lepšiu výživovú hodnotu a zostane aj dlhšie čerstvý a šťavnatý.

TVAROHÁČIK

Neodolateľná kombinácia chutí v tomto zákusku bez múky Tvaroháčik Vás určite zaujme: spojenie jemnej kakaovej zamatky a tvarohovo-šľahačkovej náplne v kombinácii s parížskou smotanou KEN Trufa a jemným dozvukom malinového Darinka džemu - tak tomu neodolá nielen každé dieťa ale aj dospelý. Pre ešte viac čokoládovú chuť poliate cukrárskou polevou tmavou.