Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Škoricový kvet (poznáte z nášho Facebooku)

Pozrite si video na prípravu tohto chutného a jednoduchého škoricového kvetu na našej Facebook stránke: https://www.facebook.com/ZeelandiaSK/ Prekvapivo jednoduchá príprava Škoricového kvetu zapletaním naplneného cesta do formičiek alebo bábovkových formičiek - pričom výsledný výrobok je textúrou jemný, veľmi chutný vďaka použitej škoricovej náplni, primerane sladký a pekný na povrchu vďaka posypu Mont Blanc.

Veľkonočné zajačiky z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare zajačika zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Veľkonočné kuriatka z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare kuriatok zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Veľkonočný baranček z Korent Vanilla

Chutné a zaujímavé jemné pečivo v tvare zajačika zo zmesi Korent vanilla potešia nielen na Veľkú noc a nielen detského zákazníka.

Zamatové rezy (z bielok a žĺtok)

Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy - z kombinácie tekutých bielok a žĺtok z našej ponuky. Krém, ktorý je ideálny na použitie je určite smotanový krém Rap špeciál. V prípade, ak potrebujete dlhšiu trvanlivosť výrobku - viete použiť aj Prestu vanilla alebo Pudingovú náplň vanilkovú z našej ponuky.

Orechové roládové rezy (Orechový sen)

Chutné orechové rezy zo Zmesi na Orechovník s netradičnou kombináciou na reze - kombináciou piškóty a Zeesanu lieskový orech - ideálne pre rodinné balenia, svadobné koláče.

Špaldovo-čokoládové rezy (Bielkový sen)

Bielkový sen poteší každú cukrárku, ktorá chce pre svojich zákazníkov len to najlepšie -aby si vychutnali kvalitnú kombináciu našej zmesi Cesto špaldové s orechmi a chutné náplne Rap Špeciál a parížska smotana KEN TRUFA. Výrobok sa dá rýchlo premeniť aj na trvanlivejší rez, ak použijete Presta vanilla namiesto Rap Špeciál a Bolero instant namiesto KEN Trufa.

Špaldovo-čokoládové rezy (Bielkový sen)

Bielkový sen poteší každú cukrárku, ktorá chce pre svojich zákazníkov len to najlepšie -aby si vychutnali kvalitnú kombináciu našej zmesi Cesto špaldové s orechmi a chutné náplne Rap Špeciál a parížska smotana KEN TRUFA. Výrobok sa dá rýchlo premeniť aj na trvanlivejší rez, ak použijete Presta vanilla namiesto Rap Špeciál a Bolero instant namiesto KEN Trufa.

Mrkvová roláda

Netradičná kombinácia mrkvového piškótového korpusu s výbornou banánovou (Zeesanovou) náplňou - roláda je veľmi jemná a zároveň výbornej chuti - ideálne pre jarné obdobie a Veľkú noc.

Sladké pečené srdiečko s Jung Basis Rühr

Koláčik na Valentína alebo darovaný len tak z lásky poteší každého. Stačí trošku fantázie, formička v tvare srdca a dozdobenie s láskou.

Torta s bielou čokoládou

Jedinečný korpus z Cesta špaldového s orechmi v kombinácii kvalitnej a stabilnej rastlinnej smotany KEN Presto so Scaldis White - bielym - po prvom ochutnaní sa určite zamilujete do tejto kombinácie. Rezy viete ozdobiť na rôzne príležitosti - Veľkú noc, Valentín, detský rez napr. s lienkou, motýľom, srdiečkom, čokoládovým vajíčkom - z našej ponuky poťahových hmôt alebo SMET čokoládových dekorácií z našej ponuky.

Špaldový závin s makovou náplňou

Vianoce a máte radi špaldové výrobky? Máme pre Vás tú správnu receptúru. Vynikajúca kombinácia špaldového cesta z Mr. Korn Dinkel a Korent Europe v spojení s našimi kvalitnými náplňami: napr. Zela maková náplň 40, Levanto - lieskovo-oriešková náplň, Zmes VO - vlašsko-orechová náplň a pod. poteší každého milovníka závinom nielen počas adventného obdobia.