Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Veľkonočný koláčik s Jung Basis Ruhr biely

Druhá verzia obľúbeného koláčika - biely s obľúbenou zmesou Jung Basis Ruhr a kandizovaným ovocím/hrozienkami. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Ideálny na dlhšie sviatky ako je aj Veľká noc.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

Kysnutý muffin/štóla s hrozienkami

Vianoce po celý rok? Vychutnajte si ich v podobe tvarohových muffiniek zo štólového cesta - ako náplň môžete použiť napr. hrozienka, kandizované ovocie, sušené slivky, čokoládovú dekoráciu, mak alebo vhodné ovocné a pudingové náplne. Do cesta môžete pridať namiesto TOP tvarohovej náplne aj Tvarohovú náplň štandard A. Taktiež na cesto môžete použiť okrem Korent Europe aj Korent Vanilla, Backcreme, Butter backcreme, Lactorex originál.

Perníkové Panna Cotta rezy

Vianočná inšpirácia z Cesta korzenného (perníkového) a slivkového lekváru v kombinácii s jemnou vanilkovou Panna Cottou. Jemne dozdobené čokoládovými hviezdičkami vyrobenými z Scaldis dark (môžete použiť aj SMET čokoládové sezónne alebo celoročné čokoládové dekorácie).

Makové rezy s MAMAS PIE

Chutné makové rezy z našej zmesi Mamas pie ( na prípravu krehkého cesta) a Zmesi na makovník jemne dochutené s ovocnou ríbezľovou náplňou a dozdobené sladučkým fondánom.

Vykrajované perníčky z Cesta korzenného

Jednoduché a chutné vykrajované perníčky nielen pre adventné obdobie z Cesta korzenného (perníkového). Ideálne mäkké po pečení a dlho trvanlivé. Vhodné takisto na plnenie so slivkovým lekvárom a pod. Dozdobenie je ľubovoľné s bielkovou hmotou alebo čokoládovou polevou. Na ich prípravu môžete použiť Zeelandia margarín Zeelback - v tom prípade bude cesto tuhšie alebo chutný Zela delikates - v tom prípade bude cesto voľnejšie - a treba ho dobre schladiť pred vaľkaním.

Jednoduchý a chutný perníkový koláč so slivkovým lekvárom

Výborný a pritom jednoduchý Perníkový koláč naplnený so Slivkovým lekvárom industrie - ideálnym na rozotieranie - alebo si ho môžete jednoducho pripraviť so Slivkovým kompótom, pričom odkvapkané polovičky sliviek rovnomerne naukladáme na povrch koláča pred pečením - cesto korzenné (perníkové) veľni dobre nesie náplne a tie sa neprepadávajú nadol počas pečenia.

Perníkové kocky s čokoládou a fondánom

Zložením zaujímavé perníkové kocky pre slávnostné chvíle adventu. Zloženie bohaté na fondant, orechy, hrozienka a čokoládu.

Vianočná roláda z Cesta korzenného

Jedinečná vianočná roláda bohatá na sušené ovocie a potretá slivkovým lekvárom industrie. Ideálna pre adventné obdobie.