ZERO PROBLEM cukrárske zmesi
Zero Problem NUVOLA - základná receptúra na korpus
Skvelá - od klasickej piškóty na nerozoznanie, a pritom bezlepková - to je Zeelandia Zero Problem NUVOLA - pre piškótové cestá, korpusy a rolády.
Citrónová ZERO Problem PARTY torta Ø 26 cm
Bezgluténová slávnostná torta ideálna nielen na Vianoce. Jemný a veľmi chutný korpus zo zmesi Zero Problem NUVOLA naplnený chutnou krémovou citrónovou náplňou a dozdobený kombináciou tukovej náplne Dip Neutral a smotany Ken Presto. Torta je podľa typu dozdobenia vhodná naozaj pre každú slávnostnú príležitosť od svadby počnúc, cez narodeniny až po detské oslavy a rodinné posedenia. Nakoľko požiadavka po bezgluténových cukrárskych výrobkoch rastie, veríme, že Vás tento skvelý recept osloví.
Mini nanuky s mangom
Stále obľúbené nanuky v mini podobe potešia nielen deti počas svadobnej hostiny. Každý si rád vychutná skvelý bezlepkový korpus z našej zmesi Zero Problem Nuvola v kombinácii s kvalitnou smotanou a chutným exotickým mangom. Chutná čokoládová poleva na povrchu nanukov jemne dozdobená so srdiečkami, perličkami nastolí na každom candy bare slávnostný dojem.
Cake Pops s kiwi
Cake Pops sa určite zjedia v candy bare medzi prvými. Vyskúšajte našu receptúru. Chutné cesto vo vnútri - z bezlepkovej zmesi pre výrobu piškótovej hmoty chutne doplnené o chuť kiwi a kvalitnú smotanu. Na povrchu nesmie chýbať pekná čokoládová poleva. Ideálne Cake Pops dozdobíte mašličkou alebo použite pekné farebné paličky.
Jogurtová svadobná torta s čučoriedkami
Chutné a moderné spojenie bezlepkového korpusu Nuvola a kombinácie chutí Jogurtovej náplne so šľahačkou so sviežou čučoriedkovou náplňou Fruitful v svadobnej torte.
ZERO PROBLEM DELICAKE
DELICAKE je zmes na výrobu koláčov, muffinov a ďalších cukrárskych výrobkov, pri ktorých sa musí eliminovať lepok.