ZERO PROBLEM NUVOLA ZERO PROBLEM NUVOLA

Bezlepkový Nuvola kardinál

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Bielková hmota: 250 g Tekutý vaječný bielok
240 g cukor
Žĺtková hmota: 170 g Tekutý vaječný žĺtok
125 g Zero Problem NUVOLA
100 g vyšľanahé bielky
Náplň 1: 400 g Fruitful Citrónový krém
240 g polovyšľahaná smotana do jogurtovej konzistencie
40 g Zeesan Neutral
Náplň 2: 150 g Fruitful Jahoda
25 g voda
2 g želatína

Technologický postup

Korpus pripravíme ako klasický kardinál - len v bezlepkovej forme s pridaním Zero Problem Nuvola - bielková + žĺtková hmota.

Pečenie: 170 – 180°C cca 20-25 minút.

Po upečení a vychladení natrieme pripraveným krémom, do stredu dávkujeme ovocnú zložku a zvinieme. Po vychladení krájame na požadovanú veľkosť kardinál rezov.

Náplň 1 pripravujeme klasicky ako pri použití Zeesanov Zeelandia.

Dodatočné informácie

dĺžka cca 60 cm

Bezlepkový Nuvola kardinál