Bezlepkový Nuvola kardinál
Bezlepkový Nuvola kardinál
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Bielková hmota: | 250 | g | Tekutý vaječný bielok |
240 | g | cukor | |
Žĺtková hmota: | 170 | g | Tekutý vaječný žĺtok |
125 | g | Zero Problem NUVOLA | |
100 | g | vyšľanahé bielky | |
Náplň 1: | 400 | g | Fruitful Citrónový krém |
240 | g | polovyšľahaná smotana do jogurtovej konzistencie | |
40 | g | Zeesan Neutral | |
Náplň 2: | 150 | g | Fruitful Jahoda |
25 | g | voda | |
2 | g | želatína | |
Technologický postup
Korpus pripravíme ako klasický kardinál - len v bezlepkovej forme s pridaním Zero Problem Nuvola - bielková + žĺtková hmota.
Pečenie: 170 – 180°C cca 20-25 minút.
Po upečení a vychladení natrieme pripraveným krémom, do stredu dávkujeme ovocnú zložku a zvinieme. Po vychladení krájame na požadovanú veľkosť kardinál rezov.
Náplň 1 pripravujeme klasicky ako pri použití Zeesanov Zeelandia.
Dodatočné informácie
dĺžka cca 60 cm